Ательє меблів "GRAND" (Проектування та виготовлення якісних корпусних меблів) на карті Чернігова
Адрес страницы компании: https://map.cn.ua/info/info/12726/


Ательє меблів "GRAND" (Проектування та виготовлення якісних корпусних меблів)




Адрес:
м. Чернігів, вул. Музична,  1а

Контакты:
+38(050)465-55-58
+38(073)278-50-40
Директор
Пугач Олександр Іванович

О компании:
Компанія Ательє меблів “GRAND” була заснована в 2003 році і може запропонувати Вам послуги в проектуванні та виготовленні якісних корпусних меблів (стандартних та нестандартних) для дому та офісу. Матеріали обробляються на кращому обладнанні в Україні, на виробничих потужностях таких меблевих гігантів, як "Віяр", з використанням передових технологій у меблевій галузі та системним підходом до якості. Наші досвідчені фахівці проведуть виміри, спроектують дизайн, доставлять та встановлять готові меблі – одним словом зроблять все, щоб від процесу та результату Ви отримали максимум задоволення!
Окрім індивідуальних меблів ми співпрацюємо з кращими виробниками готових меблів та пропонуємо Вам шафи-купе, кухні, вітальні, металеві та дерев'яні ліжка, ортопедичні матраци та багато іншого. Всіх наших постачальників поєднує одне – якість тапостійне вдосконалення.

Отримати консультацію можна за телефонами: +38(050)278-50-50, +38(073)278-50-40, або у нашому офісі, що знаходиться за адресою: м. Чернігів, вул. Музична, 1А.

Предоставляемые услуги:
Проектування та виготовлення якісних корпусних меблів (стандартних та нестандартних) для дому та офісу, продаж заводських меблів (кухні, шафи-купе, дерев'яні та металеві ліжка, ортопедичні матраци)

E-mail: infograndmebel.com.ua

Адрес сайта: http://12726.map.cn.ua

Карта


Компания представлена в каталоге предприятий:

Виготовлення меблів за індивідуальними замовленнями
Магазини меблів
Магазини офісних меблів - стільці та крісла
Магазини офісних меблів
Меблі для ванної
Виробництво: меблі
Шафи купе
Информация о компании Ательє меблів "GRAND" (Проектування та виготовлення якісних корпусних меблів) обновлена 25.10.2017 г.