Ранчо 7D (кінотеатр) на карті Чернігова
Адрес страницы компании: https://map.cn.ua/info/info/11707/


Ранчо 7D (кінотеатр)




Адрес:
м. Чернігів, вул. 77-ї Гвардійської дивізії,  1а
(ТРЦ "Hollywood", 2-й поверх)

Контакты:
+38(066)387-05-01

О компании:
Ранчо 7D – це подорож в інший вимір, повне занурення у віртуальний світ!

Бродити по загубленому місту, тримати в руках знайдений скарб, полювати на страшних звірів, рятуватися під час апокаліпсису або покататися на знаменитих американських гірках. все це та багато іншого можливо за допомогою атракціонів 5D.

Атракціон 7D дає можливість пізнати почуття погоні, небезпечної стрілянини на дикому заході, побувати в ролі справедливого рейнджера, перемогти поганих хлопців.

У спеціально обладнаному залі встановлено рухомі платформи, щоб людина змогла відчути від переслідування, левітації, качки, стрибків і падінь з великої висоти та інших дій, які недоступні у звичайному житті.

Додано обладнання, що відповідає за тактильні спецефекти – пориви вітру, бризки води, спалахи, дотики – все це імітує атмосферу так званий«ефект присутності». У відвідувачів складається враження, що дія на екрані відбувається саме з ним. Інтелектуальна сенсорна система дозволяє побачити, почути, відчути тепло сонячних променів, потік холодного повітря, морський бриз або жар масштабного вибуху, але при цьому не наражати себе на небезпеку.

Для малюків 5D-7D – казка, що ожила! Чарівна реальність, в якій можна потоваришувати з улюбленими мультиплікаційними героями, побувати в аквапарку, доторкнутися до динозавра або поїздити на коні та постріляти із справжнього револьвера.

Ранчо 7D, у день народження дарує вам безкоштовний купон на будь-який ролик. У зручний час, у день вашого свята ви приходите в компанії трьох друзів, просто показуєте адміністратору документ, що засвідчує особу, вибираєте сюжет і море вражень гарантоване! Три друга та наявність документа – обов'язковіумови отримання подарунка.

Окрім постійнодіючої акції «подарунок імениннику», Ранчо 7D проводить інші заходи. Розіграші купонів, конкурси та вікторини, учасники яких можуть виграти квитки в один із наших атракціонів.

Загадковий світ Ранчо 7D постійно поповнюється новими історіями, щоб глядачі могли пережити максимальну кількість неймовірних пригод.

Ми з радістю чекаємо на вас і обіцяємо — нудно не буде, океан позитивних емоцій вам забезпечений!

Адрес сайта: http://11707.map.cn.ua

Карта


Компания представлена в каталоге предприятий:

Дитячі розважальні центри
Дитячий відпочинок
Дозвілля, розважальні центри
Зали гральних автоматів
Кінотеатри
Комп'ютерні клуби, інтернет-кафе
Розважальні центри

Новости (1)

25.11.2016Окунись в мир Дикого Запада!!!
Информация о компании Ранчо 7D (кінотеатр) обновлена 14.03.2019 г.