Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
Магазин професійної косметики для волосся. Центр комплексного обслуговування салонів краси "Ducastel". (Інтернет-магазин, офіс-магазин)
Купи.кн.уа (Інтернет магазин Чернігова)

Магазин професійної косметики для волосся. Центр комплексного обслуговування салонів краси "Ducastel". (Інтернет-магазин, офіс-магазин)

Меню компанії:
показати
Фото компанії:
Утюжок для волос Субтил (Subtil) Французская профессиональная краска для волос Subtil (Субтил) Тонирующие маски для волос Субтил Дюкастель (Subtil) Биосерия для ухода за волосами Subtil (Субтил)Beautist Профессиональный уход для волос Subtil (Субтил)  Французская профессиональная  безаммиачная краска для волос Subtil Laquer Профессиональная безаммиачная краска для волос Subtil Infinit Средства для укладки волос Subtil (Субти) Disigen Плойка трёхстволка Laboratoire Ducastel (Subtil) 3D Waver Утюжок Laboratoire Ducastel (Subtil Keratin) с цифровым индикатором температуры, 25мм, белый Плойка накрутка Laboratoire Ducastel (Subtil) 19, 25, 32 , 38 мм
Контакти:
+38(99) ... показати телефон (менеджер-консультант)
+38(067)... показати телефон
+38(093 ... показати телефон
+38(0462... показати телефон (офіс)
Viber +38 093 762 90
kucher1612
WhatsApp +38 093 762 90 88
Посилання:
Способи оплати:
Готівковий розрахунок
Банківські картки Visa, Mastercard
PayPass
Безготівковий розрахунок
Міжнародні переклади
Інтернет банкінг
Мобільні платежі
Для салонів краси та приватних майстрів є спеціальні умови співпраці. За більш детальною інформацією звертайтесь до нашого офісу.
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1000
1900
1000
1900
1000
1900
1000
1900
1000
1900
1000
1700
X
без перерви
Режим роботи, будь ласка, уточнюйте
Знижки, програми лояльності:
Накопичувальні дисконтні програми
Постійним клієнтам надається дисконтна картка знижок при замовленні продукції через наш інтернет-магазин http://perukar.sells.com.ua/skidki
Картка на знижку
Надаємо знижку за наявності знижкової брендової картки
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 22 людей.
Минулого місяця - 22 людей.
За останні 6 місяців –197 людей.
Віртуальний тур:
  • Комплексне обслуговування салонів краси "Ducastel"
    Закрити
Про компанію:
Компанія 'Центр комплексного обслуговування салонів краси Ducastel' майже 20 років є лідером із забезпечення салонного бізнесу в Україні. Ми є прямими постачальниками обладнання, аксесуарів, інструментів та професійної косметики для салонів краси провідних європейських виробників.
Здійснюємо доставку по м. Чернігів, Чернігівській області та інші міста України новою поштою при замовленні через інтернет-магазин. Дбаючи про інтереси наших клієнтів, ми пропонуємо лише товари найвищої якості від провідних європейських виробників обладнання, аксесуарів та інструментів для майстрів салонів краси, а також професійну косметику провідних світових брендів. Всі товари сертифіковані та забезпечуються гарантійним обслуговуванням у спеціалізованих сервісних центрах.
Ми постійно оновлюємо асортименти, стежимо за новинками, щоб забезпечити своїх клієнтіввсім необхідним для успішної та приємної роботи. Наші товари представлені в різних цінових категоріях – кожен може підібрати товар за своїм смаком та можливостями.
Ми надаємо повний перелік послуг – від концепції та дизайн-проекту для вашого салону та закінчуючи повним його оснащенням та сервісним супроводом.
У роботі ми намагаємося приділяти максимум уваги кожному покупцю. Щиро сподіваємося, що співпраця з нами залишить у вас тільки найприємніші враження, і наша компанія стане для вас надійним партнером на довгі роки!
Послуги:
Фірма є ексклюзивним дистриб'ютором ТМ Дюкастель Subtil (французька професійна косметика для волосся), 3 DeLuXe Professional (Італійська професійна косметика для волосся), You Look Professional (Італія), інструмент та обладнання для перукарень. В асортименті компанії ексклюзивно представлені найкращі фірми – виробники професійної косметики, витратних матеріалів, інструментів та обладнання для салонів краси! Нашу продукцію Ви можете придбати у салонах краси, у нашому офісі – магазині або інтернет-магазині http://perukar.sells.com.ua/.
Наша компанія ретельно контролює якість пропонованої продукції та реалізує її виключно за цінами виробника без посередників. Ми знаємо, що потрібно професіоналам! Запрошуємо Вас до взаємовигідної співпраці.
Додаткова інформація:
Компанія "Ducastel" надає консультації салонам краси, перукарням, приватним майстрам. Організовуємо та проводимо семінари, майстер-класи, шоу-програми. Забезпечуємо гарантійне обслуговування.
Для салонів краси діють спеціальні салонні пропозиції.
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Оксана | 15.01.2013 18:28:41 | ip: 95.133.61.233
Спасибо огромное ТМ Дюкастель за прекрасный продукт Субтил кератин.Сделала процедуру в салоне.За один час мои волосы превратились в шелк.Перед этим была неудачная покраска в блондинку,волосы превратились в мочалку.Перепробовала кучу масок и народных рецептов,но то что получилось после кератинирования превзошло все мои желания.Рекомендую у кого такая же проблема.Где сделать спрашивайте у Наташи с Юрой.Я делала в салоне Афина Палада у Словей Оксаны.СПАСИБО!!!!
Ирина | 24.03.2011 08:58:11 | ip: 193.107.105.145
Большое спасибо создателям сайта, а также тем кто продвигает продукцию ТМ Дюкастель в парикмахерские массы.
Ирина | 21.03.2011 00:11:47 | ip: 193.107.105.143
Ув. Модераторы, уберите, пожалуйста, сообщение от Маринки - 07.11.2010.
Я не пропускаю семинаров, которые проводят Светлана Хорликова и Алена Ольховская в Виннице. Должна признаться, что мастер-классы с их участием весьма информативны, интересны, поучительны, доступны..... Залы всегда полны, а это о чем-то говорит!
Света и Алёна, мы вас ЛЮБИМ!!! мастера из г.Винница. Приезжайте
Виктор | 23.11.2010 11:02:32 | ip: 95.132.174.240
Хотелось бы узнать у "Маринки" : у Вас тоже есть своя школа как у Алёны Ольховской, или Вы имеете сколько опыта и результатов в обучении, а возможно Вы имеете сколько же наград?
Анжела | 07.11.2010 14:01:19 | ip: 91.124.45.104
Уважаемая Марина! После вашего сообщения возникает вопрос с какой целью вы туда ходили? Я не могу с вами согласиться!!!!! Я мастер с большим стажем и опытом работы. Посещаю многие семинары разных ТМ. Хоть на Дюкастеле не работаю, но с момента его появления в Чернигове не пропускаю ни одного семинара с участием Светы и Алёны. Им нет равных по объёму и качеству информации, которую они дают на своих мастер-классах, выкладываются больше чем на 100 %. Всем мастерам советую при возможности обязательно посетите мастер-класс Ольховской и Хорликовой. Вы не пожалеете!
Всі відгуки 7
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!