запомните / запишите
сообщите, что вы нашли информацию
на сайте "Map.cn.ua - Карта Чернигова"

Hовость компании "Магазин-студия Макошь"

 

30.08.2013

Сімейне щастя розквітло на фото

24 серпня в Чернігівському міському парку культури і відпочинку відбулось нагородження переможців фотоконкурсу «Сімейне фото з квітами та плодами», організаторами якого були магазин-студія «Макошь» (директор Юлія Заїка), косметична компанія TianDe (директор Жанна Дмитрук), Ліга ділових та професійних жінок (президент Ірина Василівна Дорожкіна).
Всі фото, які надійшли на конкурс, були дуже яскравими і щирими, тому важко було вибрати переможця і думки журі розійшлися. Врешті, було прийнято рішення перше місце розділити між двома учасниками.
Конкурсна робота під назвою «Свято квітучого кактуса» (Лілія Ібрагімова, Сергій Трохименко та їхні чудові сини – Федір та Василь) виграла фотосесію у відомого чернігівського фотохудожника Валерія Шайгородського.
А робота «Аби хліб, а зуби знайдуться!» (Іванькова Анна, Олег і маленька Олександра) отримала в подарунок кашпо з квіткою.
Глядацькі симпатії визначилися шляхом Інтернет-голосування. Найбільше їх назбирала робота під назвою «Жизнь прекрасна, все цветет, улыбается, поет!», а чарівні леді  (Пархоменко Вікторія, Яна і Поліна) стали власницями сімейного фотоальбому.
Інші учасники отримали дисконтні VIP-картки магазинів «Макошь» і ТianDe, а також SPA-догляд за руками «Ніжність дотику».
Звертаємо вашу увагу на те, що конкурс «Сімейне фото з квітами та плодами» віднині стає традиційним, і мешканці міста та гості щороку зможуть милуватись чудовими фотографіями щасливих сімей. А ми, у свою чергу, запрошуємо всіх до участі у цьому заході і сподіваємось, що протягом наступного року у кожній родині з'явиться  бодай декілька сімейних фото на згадку  про прекрасні миті життя!  Як виявилось, саме родинних фотографій у чернігівців дуже мало…
 
P.S. Наступного року буде запроваджено спеціальний приз від міського голови!

Комментарии

 map.cn.ua (0)  

← Новости компаний