запомните / запишите
сообщите, что вы нашли информацию
на сайте "Map.cn.ua - Карта Чернигова"

Hовость компании "Студія англійської мови America "

09.08.2018

Дайте своїм дітям розвиватись. Вони будуть вам вдячні!

Кожні батьки бажають дати своїй дитині найкраще з того, що є в цьому світі: найкорисніша їжа, найцікавіші іграшки, найліпша школа.
І Ви , напевне, погодитесь з цим, якщо у вас є дитина. Але багато батьків навіть не задумуються на скільки багато може дати дитині вивчення англійської мови. Але для того, щоб зрозуміти це треба для початку розібратися, для чого потрібно вивчати англійську мову дітям.
Сучасний світ поринув у англійську мову. Ми навіть не задумуємось скільки інформації в нашому житті подається нею. Знання англійської дасть дитині необмежений доступ до цієї інформації в майбутньому. Вільне володіння англійською відкриє перед Вашою дитиною всі двері у сучасний світ. Тільки уявіть: навчання у закордонних ВНЗ, спілкування з новими друзями по всьому світі, читання шедеврів світової літературі мовою оригіналу, робота в престижній фірмі, орієнтованій на закордонний ринок.
Але Ви можете сказати: «Це все ще дуже не скоро, моя дитина навіть в школу ще не ходить». Проте  є і свої переваги у вивченні англійської ще у дошкільному віці. І чим раніше Ваш малюк почне вивчати англійську – тим краще. Незабаром Ваша дитина піде в школу, де почнеться вивчення іноземної мови з першого класу, і тут якраз дасть перші плоди те, що він чи вона вже вивчали її. Час, витрачений на вивчення англійської, не буде витраченим в пусту. В ранньому віці закладається благотворний ґрунт для оволодіння в майбутньому всіма гранями іноземної мови, для розвитку творчого мислення та пам’яті.
Безперечно, знання англійської дасть Вашій дитині немало можливостей реалізуватися у житті. Майже будь-яка сфера нашого з Вами життя потребує знання іноземної мови.
Сучасний світ рухається швидкими темпами: сьогодні Ваш малюк грає в іграшки та ходить в дитячий садок, а вже завтра йде до школи та вступає до вищого навчального закладу, де і буде формуватися його майбутня професія та майбутнє в цілому. Протягом всього життя англійська буде поруч з Вашою дитиною, адже це інтернаціональна мова. Англійська витирає кордони між людьми з різних країн і дає їм можливість спілкуватися і розуміти один одного. Звичайно, на усіх часових відрізках будуть свої перешкоди, свої цілі та досягнення. То ж навіщо витрачати час в майбутньому на те, що найкраще вивчиться в дитинстві?
Методика англійської школи Хелен Дорон якраз орієнтована на вивчення англійської з раннього дитинства. Наукові дослідження не один раз підтвердили те, що іноземні мови найкраще всього даються в дитячому віці. Дитина не буде сприймати освоєння англійської як навчання, бо наші вчителі навчають граючись. Вивчення другої  мови подається у вигляді ігор, без вольових зусиль із сторони Вашої дитини Це насправді і є грою, однією з форм пізнання навколишнього світу.
Так, всі ми хочемо нашим малюкам найкращого і вивчення англійської стане тим самим найкращим, що Ви можете дати зараз, бо у майбутньому це буде та сама рушійна сила для вашої дитини, яка допоможе їй досягти нових висот у житті!

Комментарии

 map.cn.ua (0)  

← Новости компаний