Реклама Чернигова:
назад
Реклама Чернигова

Українська страхова група (Страхова компания)

Меню компании:
показать
Новость за 25-04-2016  |  8 лет назад!

«УСГ» - одна з кращих страхових компаній за версією МТСБУ

«Українська страхова група» - одна з кращих страхових компаній за версією МТСБУ

Моторне (транспортне) страхове бюро України (МТСБУ) оцінило страхові компанії за результатами діяльності в 2015 році. У дослідженні взяли участь 58 страховиків-членів МТСБУ.
Оцінювання діяльності страховиків-членів МТСБУ здійснювалося за трьома показниками: загальна оцінка діяльності страховика, якість врегулювання збитків і рівень скарг від потерпілих та страхувальників.
Кожен показник оцінюється за 3-бальною шкалою і позначається відповідним кольором: зеленим - «добре», жовтим - «задовільно», червоним - «незадовільно».
СК «Українська страхова група» в черговий раз отримала зелений колір за всіма трьома досліджуваними критеріями і увійшла до числа 33-ти кращих страхових компаній України.
За підсумками роботи в 2015 році СК «Українська страхова група» займає шосту позицію серед страхових компаній в Україні за розміром виплачених страхових відшкодувань (Insurance Top №1 (53) 2016 г.).
***
СК «Українська страхова група» - компанія зі 100% іноземним капіталом, працює на українському ринку класичного страхування з 2000 року, входить до складу однієї з найпотужніших світових страхових груп, лідера ринку Центральної та Східної Європи - Vienna Insurance Group.
Немного рекламы Чернигова: