Реклама Чернигова:
назад
Реклама Чернигова

Українська страхова група (Страхова компания)

Меню компании:
показать
Новость за 22-09-2014  |  10 лет назад!

СК "УСГ"–одна з кращих страхових компаній за версією МТСБУ



«Українська страхова група» – одна з кращих страхових компаній за версією МТСБУ
Моторне (транспортне) страхове бюро України (МТСБУ) оцінило страхові компанії України за підсумками роботи в І півріччі 2014 року по ОСЦПВ.
Оцінювання діяльності страховиків-членів МТСБУ здійснювалася за трьома показниками: загальна оцінка діяльності страховика, якість врегулювання збитків, рівень скарг від потерпілих та страхувальників.
Кожний показник оцінюється за 3-бальною шкалою і позначається відповідним кольором: зеленим – «добре», жовтим – «задовільно», червоним – «незадовільно».
СК «Українська страхова група» в черговий раз отримала зелений колір за всіма трьома досліджуваними критеріями, підтвердивши репутацію надійної страхової компанії.
Нагадаємо, за результатами діяльності в першому півріччі 2014 року СК «УСГ» є абсолютним лідером в категорії автострахування в місті Києві та Київській області, а також посідає другу позицію в рейтингу ТОП-50 страхових компаній на ринку КАСКО («Insurance Top» №3 (47) 2014).
***
СК «Українська страхова група» працює на українському ринку класичного страхування з 2000 року, входить до складу однієї з найсильніших світових страхових груп, лідера ринку страхування Центральної та Східної Європи – Vienna Insurance Group

Немного рекламы Чернигова: