Реклама Чернигова:
назад
Реклама Чернигова

Українська страхова група (Страхова компания)

Меню компании:
показать
Новость за 25-06-2014  |  10 лет назад!

СК «УСГ» - одна з кращих в категорії автострахування

СК «Українська страхова група» - одна з кращих в категорії автострахування


«Українська страхова група» підтверджує свої лідерські позиції серед кращих страхових компаній України. Так, за підсумками роботи в І кварталі 2014 року Компанія займає другу позицію в рейтингу ТОП-50 страхових компаній на ринку АВТОКАСКО (за даними «Insurance Top» №1 (46) 2014).
Стабільно високі результати, що демонструє СК «УСГ» в даній категорії впродовж багатьох років, є показником беззаперечної довіри клієнтів до Компанії, які роблять свідомий вибір на користь одного з найбільш надійних страховиків в Україні (СК «Українська страхова група» визнано однією ізнайбільш надійних ризикових страхових компаній – лідерів по КАСКО та ОСЦПВ, за підсумками дослідження журналу «Деньги»).
Всі наші клієнти впевнені в фінансовій стабільності та надійності СК «Українська страхова група». Так, з початку року СК «УСГ» виплатила страхові відшкодування на загальну суму 115 615,94 тис. грн.
***
СК «Українська страхова група» працює на українському ринку класичного страхування з 2000 року, входить до складу однієї з найпотужніших страхових груп світу, лідера ринку Центральної та Східної Європи – Vienna Insurance Group.

Немного рекламы Чернигова: