Реклама Чернигова:
назад
Реклама Чернигова
™Бюро Переводов™ (Переводы, Перевести документ, Переклад, Перекласти документ, Нотариальное заверение, Срочно перевести документ, Легализация, Апостиль, Посвідчення, Перевод, Translate, Translation.)

Юридическая Фирма "РУФЬ" (ООО)

Меню компании:
показать
Новость за 10-12-2015  |  9 лет назад!

Міжнародний День Прав Людини!

Міжнародний День Прав Людини!
Юридична Фірма «РУФЬ» вітає всіх людей, всіх мешканців Чернігова та Чернігівської області, а також своїх колишніх, теперішніх і майбутніх клієнтів із Міжнародним днем прав людини!
Ми бажаємо всім людям такого життя в якому кожна людина не тільки на папері, а насправді буде відчувати себе найвищою соціальною цінністю. Ми бажаємо всім без винятку завжди відчувати себе захищеним, потрібним, важливим і щасливим у своєму суспільстві. Ми бажаємо всім дочекатись того дня, коли всі наші побажання стануть реальними в нашій державі. Ми дуже дякуємо всім людям, які попри будь-які складнощі, відкрито і наполегливо захищають свої права, незважаючи на перепони бюрократії, беззаконня, корупції і безвідповідальності чиновників та посадовців в усіх гілках влади. Ми віримо, що разом збудуємо таку державу, в якій не соромно буде жити нам, нашим дітям та нашим онукам.
Разом ми і є наша справжня держава!
Зі святом Вас наші дорогі і найцінніші Люди! 
Немного рекламы Чернигова: