Реклама Чернигова:
назад
Реклама Чернигова
™Бюро Переводов™ (Переводы, Перевести документ, Переклад, Перекласти документ, Нотариальное заверение, Срочно перевести документ, Легализация, Апостиль, Посвідчення, Перевод, Translate, Translation.)

Юридическая Фирма "РУФЬ" (ООО)

Меню компании:
показать
Новость за 01-01-2010  |  15 лет назад!

Нова казка Білого тигра

Нова казка Білого тигра
 
Новорічні свята це як казкові історії, які кожний рік трапляються з нами. Ми чекаємо на них, ретельно готуємось та сподіваємось, що новий рік обов’язково подарує нам та нашим близькім більше гарного настрою та успіхів, втілить в життя наші мрії і ми нарешті відчуємо щастя.
Кожний з нас в своєму житті, як головний герой своєї казкової історії, а тому варто пам’ятати, що ціль до якої прагне головний герой не знаходиться поряд, а шлях до неї повний несподіванок. І несподіванки не завжди приємні, але при цьому вони є ознакою руху до мрії. Та чим більша мета тим складніше шлях.
Мрія прокладає шлях, а шлях показує ціль. Єдине що залишилось зробити – це повірити в свою мрію і почати рухатись їй назустріч.
 
Від всього серця поздоровляємо всіх своїх близьких, друзів, клієнтів, партнерів з новою казкою Білого тигра та бажаємо всім на «м’яких лапах» дістатися своєї мети.
 
Немного рекламы Чернигова: