Реклама Чернигова:
назад
Реклама Чернигова

Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Чернігівській області (державна установа)

Меню компании:
показать
Новость за 19-11-2015  |  9 лет назад!

У Чернігові розпочато будівництво нової тролейбусної лінії

У Чернігові розпочато будівництво нової тролейбусної лінії

Управлінням капітального будівництва Чернігівської міської ради отримано дозвіл на виконання робіт з будівництва тролейбусної контактної лінії по вул. 50 років ВЛКСМ в м. Чернігові. Протяжність нової лінії у однопутному вимірі від проспекту Миру до вул. Любецької становитиме 3,8 км. Виконавцем робіт визначено ТОВ "Електротехнічна компанія "Інтерком" (м. Київ).
Будівництво цієї лінії, що з'єднає новим маршрутом один з найвіддаленіших житлових районів міста – мікрорайон Масани та вул. Рокосовського, планується закінчити до кінця року. Планується, що він розпочинатиметься на вул. Незалежності, а завершуватиметься на кінцевій зупинці тролейбусного маршруту №10 (Бобровиця).
Слід зазначити, що тролейбусне сполучення по вул. 50 років ВЛКСМ планувалося досить давно, однак реалізується тільки зараз завдяки збільшенню надходжень до міського бюджету Чернігова за рахунок децентралізації та співфінансування робіт із державного бюджету. Кошторисна вартість будівництва становить 14 млн. гривень.
Проектом будівництва передбачено комплексні роботи зі встановлення 99 нових опор, демонтажу старих опор, облаштування кількох нових зупинок із «кишенями», оновлення трьох існуючих світлофорних об'єктів та встановлення одного нового. Крім того, на всій ділянці нової тролейбусної лінії буде замінено зовнішнє освітлення. Додатково до можливості прямого проїзду тролейбусів у напрямку вул. Рокосовського та зворотно проектом передбачено поворот з вул. 50 років ВЛКСМ на просп. Миру в бік центру міста та поворот на Масани з просп. Миру зі сторони Чернігівського автозаводу.Фото: http://transphoto.ru/
Немного рекламы Чернигова: