Реклама Чернигова:
назад
Реклама Чернигова

Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Чернігівській області (державна установа)

Меню компании:
показать
Новость за 28-08-2015  |  9 лет назад!

Запрошуємо на консультації у Прилуках, Новгороді та Бахмачі

Запрошуємо на консультації у Прилуках, Новгороді та Бахмачі

З 1 вересня 2015 року отримати консультацію з питань порядку виконання будівельних робіт, оформлення дозвільної документації, перевірок законності будівництва, узаконення самочинного будівництва безпосередньо у своєму місті зможуть жителі Прилук, Новгорода-Сіверського та Бахмача, а також населених пунктів зазначених районів.
Так, закріплені за відповідними районами та містами обласного підпорядкування головні державні інспектори надаватимуть консультації:
у Прилуках – щочетверга з 9:00 до 13:00 в приміщенні Центру надання адміністративних послуг м. Прилуки по вул. Незалежності, 82, каб. №9;
у Бахмачі – по понеділках з 9:00 до 13:00 у приміщенні Центру надання адміністративних послуг Бахмацької РДА по вул. Першотравневій, 36;
у Новгороді-Сіверському – щосереди з 9:00 до 13:00 в приміщенні Центру надання адмінпослуг Новгород-Сіверської міської ради по вул. Карла Маркса, 6.
Зазначений графік експериментальний, з можливістю подальшого коригування годин прийому та періодичності на підставі аналізу його зручності для населення, а також популярності таких послуг індивідуально у кожному із зазначених міст.
Управління Держархбудінспекції у Чернігівській області запрошує громадян до співпраці та вкотре наголошує, що отримати якісні гарантовані законом державні послуги можна безкоштовно в зручній для громадян формі.
Немного рекламы Чернигова: