Реклама Чернигова:
назад
Реклама Чернигова

Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Чернігівській області (державна установа)

Меню компании:
показать
Новость за 10-02-2015  |  9 лет назад!

До ріпкинців - з якісною консультацією

До ріпкинців - з якісною консультацією

Задля зручності населення Ріпкинського району з метою отримання якісних консультативних послуг на місцях та в рамках співпраці з місцевими органами самоврядування начальник Управління Держархбудінспекції у Чернігівській області Людмила Василівна Коваленко 10 лютого провела виїзний прийом громадян в приміщенні відділу містобудування та архітектури Ріпкинської райдержадміністрації.
Безумовно, сьогодні найбільш хвилюючим для населення питанням у галузі будівництва є прийняття в експлуатацію самочинно збудованих будівель і споруд житлового та громадського призначення 1992-2011 років побудови, оскільки механізм цієї процедури не був визначений законодавчо більше року. Саме з такими проблемами зверталися до Людмили Василівни жителі Ріпок та району. Громадянам було роз'яснено, що процедуру «узаконення» таких об'єктів буде запущено одразу ж після видання Мінрегіонбудом підзаконного акту, який уточнить положення нещодавно прийнятої норми закону, що стосується «самобудів», орієнтовно у лютому-березні ц.р.
Управління Держархбудінспекції у Чернігівській області вкотре нагадує – кожна людина може отримати якісну безкоштовну консультацію фахівців в рамках прийому громадян керівництвом Управління або в рамках щоденного надання консультацій працівниками у Центрі надання адміністративних послуг м. Чернігова. Фахівці Управління допоможуть розібратися у нормах чинного будівельного законодавства, нададуть консультацію з питань заповнення документів дозвільно-декларативного характеру, а також роз'яснять для суб'єктів господарювання питання ліцензування будівельної діяльності.
За додатковою інформацією можна звертатися за тел. (0462) 675-277 (приймальня Управління).

Немного рекламы Чернигова: