Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
Теплий будинок (Оптово/роздрібна торгівля обладнанням для опалення, газифікації, водопостачання. Котли, водонагрівачі, радіатори, обігрівачі, лічильники газу/води, і т.д.)

Ruban OV (студія художнього кування)

Меню компанії:
показати
Контакти:
+38(063)... показати телефон
+38(097)... показати телефон
+38(095)... показати телефон
Посилання:
Способи оплати:
Готівковий розрахунок
Часи роботи:
За домовленістю
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 4 людей.
Минулого місяця - 2 людей.
За останні 6 місяців –11 людей.
Про компанію:
Художнє кування - це найпоширеніший спосіб художньої обробки металу. Тисячі років людина робить і користується кованими виробами. Навіть у 21 столітті високих технологій важко придумати щось красивіше і надійніше, ніж ковані вироби. Саме це поєднання естетики та міцності "металевого мережива" дозволило древньому ремеслу непросто пережити століття, а й повернути собі заслужену популярність.
Нині популярність кованих виробів зростає. Прикраса будинку, саду, квартири, офісу куванням стала дуже популярною серед людей. Ніщо не може так перетворити, підкреслити індивідуальність квартири, будинку, саду, як по-справжньому красиве і стильне кування. Саме художнє кування є одним з останніх живих "живих" ремесел у наше століття.
Ретельно підібрані ковані вироби донесли до наших днів незвичайну красу.старовинні ансамблі архітектури. Кожен день кування можна зустріти в будь-якому місці, у вигляді звичайних сходових поручнів, у парку, як гарне плетіння огорожі, на вікнах як ажурні ковані ґрати, у будинках у вигляді кованих меблів.
Область застосування кованих виробів дуже велика. Ковані вироби відмінно поєднуються з будь-якими архітектурними формами, і, завдяки повітряній легкості малюнка, плавності ліній та різноманітності орнаментів – ndash; надають їм особливої ​​виразності та шарму. Ковані меблі допоможе вигідно розставити акценти у міській квартирі та у заміському будинку. Наприклад, за допомогою поєднання кушетки та кованої люстри можна створити відчуття теплоти та затишку у вітальні; ажурне коване ліжко; а ніжні плетіння кованого столу та стільців підкреслять вишуканість їдальні. У цьому вам допоможуть витончені ковані лавки, гарні ліхтарики, квіткові підставки, ажурні навіси над ганком, мангал табагато іншого.
Послуги:
- Виготовлення кованих воріт
- Паркани
- Огорожі
- Хвіртки
- Перил
- Сходів будь-якої конструкції
- У нашій майстерні Ви завжди зможете замовити всілякі ковані світильники, бра, люстри та свічники, ковані дивани та кушетки, різне приладдя для камінів. А також витончені ковані вішалки, столи та журнальні столики, крісла, стільці та лавки, квіткові підставки, мангали, карнизи.
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
Компанія представлена в каталозі підприємств: