Реклама Чернигова:
назад
Реклама Чернигова
АРМ-ТЕК ( Видеонаблюдение. Охранная и пожарная сигнализация. Контроль доступа и учет рабочего времени. Переговорные устройства, домофоны)

Управління поліції охорони в Чернігівській області (охоронна фірма)

Меню компании:
показать
Новость за 16-01-2013  |  12 лет назад!

Ніжинського злодія - ЗАТРИМАНО

                        Ніжинського злодія - ЗАТРИМАНО


З кожним днем збільшується кількість до крадіжок переважно жіночих сумочок, мобільних телефонів та грошей. Чи не щодня, до чергових частин звертаються громадяни з подібними заявами, а найбільше – в м. Ніжин.
За один лишень день, таких заяв близько півдесятка. В кожній заяві йшлося про те, що стороння особа проникаючи до службового кабінету скоювала крадіжку. По „гарячим слідам” в ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками СКР Ніжинського МВ спільно з Ніжинським ДСО було затримано того ж таки мешканця м. Ніжин, юнака 23 років, раніше вже осудного. Як виявилось, молодик причетний не лишень до цих крадіжок. На його рахунку вона не єдина. Причетний й до крадіжки (також з офісу) двух банківських карт на рахунку яких було 5 тисяч гривень та грошові кошти в сумі 400 грн. Свою вину хлопець визнав та дав правдиві свідчення. По даним фактам проводиться подальша перевірка.
УДСО при УМВС України
в Чернігівській області
Немного рекламы Чернигова: