Реклама Чернигова:
назад
Реклама Чернигова
АРМ-ТЕК ( Видеонаблюдение. Охранная и пожарная сигнализация. Контроль доступа и учет рабочего времени. Переговорные устройства, домофоны)

Управління поліції охорони в Чернігівській області (охоронна фірма)

Меню компании:
показать
Новость за 09-01-2013  |  12 лет назад!

Чужі кошти - на власні потреби

Чужі кошти  - на власні потреби


Двадцять перше століття - століття розвинутих технологій. Зараз не потрібно стояти у величезних чергах для того, щоб отримати стипендію, заробітну плату чи пенсію, адже для цього на кожному кроці існують банкомати, де можна зняти необхідну суму грошей, навіть перевищивши  наявну суму - через кредит.
Знімаючи з банкоматів кошти, всі ми знаходимось під пильним наглядом камери відеоспостереження. Але є й такі громадяни, котрі, заволодівши чиєюсь карткою, вважають, що чужі гроші можна зняти таємно і ніхто не дізнається, що саме він і є винуватцем.
Саме таким «гірким прикладом» і послугувало нещодавнє звернення до Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ жительки Ніжинського району. Вона повідомила, що з кредитної картки її 64-річного свекра зникло дві з половиною тисячі гривень. Спільними заходами працівники міськвідділу міліції  та управління Державної служби охорони при УМВС знайшли і затримали зловмисницю. Як і слід було очікувати, нею виявилася  44-річна  племінниця потерпілого. В скоєному вона зізналися й дала правдиві свідчення. А на запитання: навіщо вона зняла чужі кошти прозвучала банальна відповідь - на власні потреби. Наразі по даному факту ведеться розслідування.
УДСО при УМВС України
 в Чернігівській області
Немного рекламы Чернигова: