Реклама Чернигова:
назад
Реклама Чернигова
АРМ-ТЕК ( Видеонаблюдение. Охранная и пожарная сигнализация. Контроль доступа и учет рабочего времени. Переговорные устройства, домофоны)

Управління поліції охорони в Чернігівській області (охоронна фірма)

Меню компании:
показать
Новость за 29-12-2012  |  12 лет назад!

Втілюючи дитячі мрії

                                    Втілюючи дитячі мрії


Наближається Новий рік та Різдво Христове. Як малі так і дорослі вірять в новорічні дива, та з нетерпінням чекають виповнення найзавітніших мрій. Найбільш на прихід Нового року чекають дітлахи, сподіваючись, що і його домівку не омине Дід мороз з Снігуронькою, а під ялинкою знайдеться подарунок.
Працівники Державної служби охорони пам’ятаючи і себе в дитинстві допомагають втілювати дитячі мрії в реальність. – Традиція привітань дітлахів існує біля 10 років. Сама пам’ятаю, як в дитинстві не могла заснути від хвилювань, а чи прийде до мене Дід Мороз?, - посміхаючись розповідає архіваріус УДСО                   Ольга Ворушило. – Підготовку до привітань ми розпочали заздалегіть, ще з листопада місяця. Намагались врахувати як і вікову різніцю дітлахів так й їх активність. В ролі снігуроньки чесно кажучи – вперше, та такого сплеску позитивних емоцій не очікувала, а словами передати радість з дитячих облич просто неможливо. Вже не один рік за Діда Мороза начальник ЦТО УДСО при УМВС України в Чернігівській області майор міліції Когут Олександр. – Для того, щоб залишити приємне враження про Новий рік для дитини на все життя, потрібно відпрацювати на всі 100 %. Найголовніше - знову відчути себе дитиною, разом станцювати, розповісти вірші,розгадати загадки і звісно не забути про ПОДАРУНОК!- розповів Олександр Іванович.
Не оминає Дід мороз разом з снігуронькою і домівки працівників, котрі вийшли на заслугований відпочинок, а за вагомий вклад в роботу новорічні герої несуть свято та веселощі!
 Діти залишились задоволені, атому можна вважати, що рік пройшов не даремно. – Я ще ніколи не бічив, щоб діти так раділи, - сказав Олександр Когут.
Управління Державної служби охорони від щирого серця вітає всіх громадян з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай Новий Рік принесе в ваші сім’ї родинне тепло, затишок та доробут, а серця наповняться любов’ю та надією.
УДСО при УМВС України
в Чернігівській області
Немного рекламы Чернигова: