Реклама Чернигова:
назад
Реклама Чернигова
АРМ-ТЕК ( Видеонаблюдение. Охранная и пожарная сигнализация. Контроль доступа и учет рабочего времени. Переговорные устройства, домофоны)

Управління поліції охорони в Чернігівській області (охоронна фірма)

Меню компании:
показать
Новость за 03-12-2012  |  12 лет назад!

Порушення правил реалізації продукції для неповнолітніх

Порушення правил реалізації продукції для неповнолітніх
Відомо, що законодавством України заборонено продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв, тютюнових виробів та розповсюдження порнографічних предметів неповнолітнім особам. Але продавці деяких торговельних закладів, зовсім не цікавлячись віком покупців, спокійно реалізовують їм цигарки, пиво, а то й міцніші напої, або журнали, касети еротичного характеру. Словом, їх взагалі не турбує здоров'я та моральність дітей. Складається враження, що їм на меті - лише б продати свій товар.
Підтвердженням цього факту послугували події, які нещодавно мали місце у Чернігові. Так, працівники управління Державної служби охорони при УМВС та кримінальної міліції у справах дітей Новозаводського відділу міліції УМВС виявили кілька фактів незаконного продажу товарів заборонених для неповнолітніх. До прикладу, продажу цигарок та журналу еротичного змісту та наповнення. На продавців-порушників були складені адміністративні протоколи.
Правоохоронні органи ще раз нагадують: реалізація неповнолітнім тютюнових та алкогольних виробів та розповсюдження порнографії заборонені законом! Про це постійно повинні пам'ятати продавці.
 
УДСО при УМВС України
в Чернігівській області
Немного рекламы Чернигова: