Реклама Чернигова:
назад
Реклама Чернигова
АРМ-ТЕК ( Видеонаблюдение. Охранная и пожарная сигнализация. Контроль доступа и учет рабочего времени. Переговорные устройства, домофоны)

Управління поліції охорони в Чернігівській області (охоронна фірма)

Меню компании:
показать
Новость за 27-11-2012  |  12 лет назад!

Не дайте себе обдурити!

                    Не дайте себе обдурити!

Останнім часом стурбованість правоохоронних органів викликають протиправні діяння, що скоюються на території області не чистими на руку особами. Незважаючи на неодноразові застереження, попередження та нагадування співробітників міліції у засобах масової інформації, наші громадяни продовжують потрапляти на гачок аферистів, які  оббирають людей, обманом входячи до них у довіру та видурюючи в них останні копійки.
 Ще в серпні 55-річна жителька обласного центру уклала якийсь договір з незнайомим чоловіком про встановлення в її квартирі металопластикових вікон і за ці «послуги» перерахувала йому кошти в сумі 2100 гривень. Давно вже сплив час дії договору, але жінка так і не діждалася ні довгоочікуваних вікон, ні своїх грошей назад. Усі її спроби знайти цього «добродія» не увінчалися успіхом.
На такий же гачок, але вже іншого шахрая потрапила і 32-річна чернігівка. Згідно такого ж «договору» щодо виготовлення меблів вона заплатила незнайомцю дві тисячі гривень. Але коли сплив відповідний термін, жінка не отримала ні свого замовлення, ні коштів назад. І, гірше того, самостійні пошуки шахрая теж ні до чого не привели.
Так сталося, що потерпілі звернулися із заявами до міліції в один день і правоохоронці оперативно прийшли їм на допомогу. Лише кілька днів знадобилося працівникам Державної служби охорони при УМВС та працівникам карного розшуку Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ щоб з'ясувати особи зловмисників. Обидва - жителі обласного центру. Одному з них 44 роки, а іншому - 42. Проводиться розслідування.   
Звертаємося до вас, шановні громадяни.  Будьте обачними, обережними і не довіряйте першій ліпшій людині, перевіряйте документи, коли до вас приходять з подібними пропозиціями. У разі підозри, якщо така виникла у вас, просимо негайно повідомити про це міліцію за телефоном «102». Пам'ятайте, що тільки разом ми зможемо подолати подібні негативні явища!
УДСО при УМВС України в Чернігівській області
 
Немного рекламы Чернигова: