Реклама Чернигова:
назад
Реклама Чернигова
АРМ-ТЕК ( Видеонаблюдение. Охранная и пожарная сигнализация. Контроль доступа и учет рабочего времени. Переговорные устройства, домофоны)

Управління поліції охорони в Чернігівській області (охоронна фірма)

Меню компании:
показать
Новость за 22-11-2012  |  12 лет назад!

Ваша БЕЗПЕКА – наша ПРОФЕСІЯ!

Ваша БЕЗПЕКА – наша ПРОФЕСІЯ!


Не можете спокійно сидіти на роботі чи відпочивати на курорті?! Думки постійно не можуть покинути оселю, яку залишили без нагляду? Тоді, Вам допомогти можемо саме ми! Зазвичай ми довіряємо безпеку майна зачиненим дверям, на злом яких, злочинцям потрібно лише лічені хвилини, а можна довірити житло професіоналам - Державній службі охорони. На захисті Вашого майна ми стоїмо 24 години на добу сім днів на тиждень, працюючи вже 60 років та будучи єдиною міліцейською охороню в Україні.
Якісне обслуговування досягається за рахунок сучасної апаратури охоронної сигналізації, індивідуального підходу та професіоналізму особового складу, мобільних груп реагування й співробітництву з найбільшою страховою кампанією України -«Українською охоронно-страховою кампанією». На сьогодні, захист свого майна нам довірили майже 100 тисяч сімей українців та іноземних громадян і щороку їх кількість зростає на 10-20 тисяч. В Чернігівській області ця цифра складає більше 1500 квартир, з них в Чернігові - переважна більшість.
Комплекс послуг включає:  
·                     консультації з питань вибору систем безпеки;
·                     монтаж і сервісне обслуговування технічних засобів безпеки та пожежної сигналізації;
·                     централізоване спостереження за станом охоронно-пожежної сигналізації;
·                     повідомлення клієнта про спрацювання технічних засобів охорони;
·                     реагування наряду міліції на спрацювання систем сигналізації.
Щоб отримати більш детальну інформацію про охоронні послуги, ви можете зателефонувати за номерами в м. Чернігові (0462) 676-230, 674-919, 676-491 та на гарячу лінію 0 800 502 220, 0 800 211 000, усі дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні, лінія працює цілодобово або завітавши на сайт www.udso.com.ua. 
З повагою УДСО при УМВС України в Чернігівській області
Немного рекламы Чернигова: