Реклама Чернигова:
назад
Реклама Чернигова
АРМ-ТЕК ( Видеонаблюдение. Охранная и пожарная сигнализация. Контроль доступа и учет рабочего времени. Переговорные устройства, домофоны)

Управління поліції охорони в Чернігівській області (охоронна фірма)

Меню компании:
показать
Новость за 12-11-2012  |  12 лет назад!

Крадіжка на крадіжці

Крадіжка на крадіжці


В наш час для «горе-крадіїв» вже не стає перепоною жодний куточок міста. Часто ми чуємо про крадіжки люків, проводів, та в цей раз пролунав інший, схожий виклик. По каналу 102 надійшло повідомлення від аноніма, що на перехресті вул. Преображенська та проспекту Миру невідомий чоловік знімає зі стовпів на яких знаходяться ліхтарі, металеві кришки з розподільників. Отримавши сигнал дільничний інспектор Деснянського відділу міліції Писаренко спільно з УДСО прибули на місце виклику. Спільними зусиллями на Валу був затриманий 50-річний місцевий житель, який зізнався в скоєному та дав правдиві свідчення. Металеві кришки, в кількості 5 штук були вилучені. За даним фактом було проведено протокольну форму досудової підготовки, прокуратурою м. Чернігова було порушено кримінальну справу за ст. 185 Ч.1 КК України.
Окрім металевих виробів в поле зору правопорушників потрапляє все, що не так лежить, найчастіше речі, котрі господарі залишають без нагляду на випробування долі. Часто батьки залишають під магазинами, будинками, під’їздами та квартирами велосипеди, дитячі іграшки та коляски. Невипадково в дитячої коляски і «виросли ноги». В обідній час чергова частина Чернігівського міського відділу прийняли заявку про викрадення з під’їзду дитячої коляски. Провівши перевірку співробітниками УДСО та дільничним інспектором було встановлено, що в скоєнні крадіжки підозрюється громадянка того ж таки будинку. Вживаються заходи щодо останньої та вилучення викраденого. Проводиться перевірка. Державна служба охорони радить задля запобіганню таких крадіжкок краще слідкувати за надійною безпекою ваших речей, будьте обачні!
УДСО при УМВС України в Чернігівській області.
Немного рекламы Чернигова: