Реклама Чернигова:
назад
Реклама Чернигова
АРМ-ТЕК ( Видеонаблюдение. Охранная и пожарная сигнализация. Контроль доступа и учет рабочего времени. Переговорные устройства, домофоны)

Управління поліції охорони в Чернігівській області (охоронна фірма)

Меню компании:
показать
Новость за 15-04-2013  |  11 лет назад!

У Чернігові затримали «неперебірливих» квартирних крадіїв

У Чернігові затримали «неперебірливих» квартирних крадіїв


Часто власники житла звертаються за допомогою до правоохоронців із заявами про зникнення з житла цінних речей - побутової та комп’ютерної техніки, мобільних телефонів тощо.
Аналіз останніх заяв до правоохоронців у Чернігові показав, що найбільша кількість крадіжок скоюються особами, яких власники самі ж і впустили до осель. А найулюбленішою крадіжкою для правопорушників є телевізори, які можна швидко перепродати й заробити «легкі гроші».
Підтвердженням даного факту послугували останні звернення громадян, в яких йшлося про зникнення за місцем мешкання заявників, до прикладу, телевізора та вирівнювача для волосся. В ході оперативно-профілактичного відпрацювання та розкриття латентних злочинів працівники управління ДСО спільно з співробітниками Чернігівського міського відділу міліції встановили, що дані крадіжки скоїли чоловіки 44-х та 48-років. В діях правопорушників вбачаються ознаки кримінального правопорушення передбаченого ст. 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка). 
УДСО при УМВС України в Чернігівській області
Немного рекламы Чернигова: