Реклама Чернигова:
назад
Реклама Чернигова
АРМ-ТЕК ( Видеонаблюдение. Охранная и пожарная сигнализация. Контроль доступа и учет рабочего времени. Переговорные устройства, домофоны)

Управління поліції охорони в Чернігівській області (охоронна фірма)

Меню компании:
показать
Новость за 10-04-2013  |  11 лет назад!

СИЛА, ОЗБРОЄНА ДОСВІДОМ

СИЛА, ОЗБРОЄНА ДОСВІДОМ
Час від часу до правоохоронних органів звертаються громадяни з заявами про пограбування свого житла. Переконавши себе в надійній безпеці пластикових вікон, броньованих дверей та чемності сусідів, з чистим сумлінням покидаємо оселю на випробування долі. Та для «домушників», аби проникнути в середину чужого житла, потрібні лише лічені хвилини, щоб залишити Вас, як кажуть, з порожніми стінами.
Найдієвіше вирішення проблеми захисту може запропонувати лише Державна служба охорони, взявши ваше житло під технічну охорону.
Більш ніж півстоліття тому була створена ця край необхідна для людей служба. Головне її призначення - берегти та захищати спокій і затишок своїх співвітчизників, робити життя в наший країні максимально спокійним та безпечним. На захисті вашого майна ми стоїмо 24 години на добу, сім днів на тиждень за будь якої погоди, ризикуючи своїм життям. Люди цієї мужньої професії оберігають наш спокій та майно від злочинців, і вони здатні забезпечити надійну охорону для кожного з нас.
Якісне обслуговування досягається за рахунок сучасної апаратури охоронної сигналізації, індивідуального підходу та професіоналізму особового складу, мобільних груп реагування, а також завдяки співробітництву з найбільшою страховою кампанією України - «УОСК» (Українська охоронно-страхова компанія). На сьогодні захист свого майна нам довірили майже 100 тисяч сімей українців та іноземних громадян, і щороку їх кількість зростає на 10 - 20 тисяч.
Комплекс наших послуг включає:  консультації з питань вибору систем безпеки; монтаж і сервісне обслуговування технічних засобів безпеки та пожежної сигналізації; централізоване спостереження за станом охоронно-пожежної сигналізації; повідомлення клієнта про спрацювання технічних засобів охорони; мобільне озброєне реагування на спрацювання систем сигналізації тощо.
Окрім реагування замовник має можливість отримувати SMS-повідомлення в разі загрозливої тривожної сигналізації.
Щоб отримати більш детальну інформацію про охоронні послуги, ви  завжди можете зателефонувати за номерами в м. Чернігові (0462) 676-230, 674-919, 676-491 та на «гарячу лінію» - 0 800 502 220, 0 800 211 000. Усі дзвінки зі стаціонарних телефонів на «гарячу лінію» в межах України безкоштовні, лінія працює цілодобово. До послуг усіх бажаючих і наш сайт: http://www.udso.com.ua/.
Іван СПИСОВСЬКИЙ,начальник УДСО при УМВС України в Чернігівській області
Немного рекламы Чернигова: