Реклама Чернигова:
назад
Реклама Чернигова
АРМ-ТЕК ( Видеонаблюдение. Охранная и пожарная сигнализация. Контроль доступа и учет рабочего времени. Переговорные устройства, домофоны)

Управління поліції охорони в Чернігівській області (охоронна фірма)

Меню компании:
показать
Новость за 04-04-2013  |  11 лет назад!

На Чернігівщині за сприяння ДСО викрито кількох шахрайок

На Чернігівщині за сприяння ДСО викрито кількох шахрайок


Будучи необачними, люди потрапляють на гачок аферистів, віддавши, як правило, останні копійки, самі ж залишаються з порожніми кишенями. Бездумно даючи кошти в борг малознайомим людям, громадяни самі наражають себе на сумні наслідки.
У Чернігові завдяки співпраці працівників Державної служби охорони та Деснянського відділу міліції вже викрито не один факт шахрайства, лише за останні два тижні – близько півдесятка.
Так нещодавно у м. Чернігів, скориставшись довірою 68-річної жінки, її знайома взяла в борг близько 25 тисяч гривень. Згодом жінка, зрозумівши, що кошти їй ніхто повертати не збирається, звернулась за допомогою до правоохоронців. Вжитими заходами працівники УДСО спільно з Чернігівським міськвідділом міліції з’ясували, що гроші в борг взяла 72-річна місцева жителька. Наразі правоохоронцям належить з’ясувати обставини події та призначення позичених коштів.
З подібною заявою до міліції звернулась ще одна громадянка, 27-річна жителька Прилук. Вона розповіла правоохоронцям, що, коли перебувала в одній з лікарень міста, наочно знайома запропонувала їй придбати ліки, але кошти, як буває в подібних випадках, попросили дати наперед, мотивуючи це потребою в 100% передоплаті на рахунок виробника. Довірившись «знайомій», жінка не задумуючись віддала необхідну суму. Час йшов, а замовлених ліків жінка так і не отримала.
Завдяки оперативності правоохоронних органів за участі працівників Державної служби охорони було встановлено, що шахрайські дії вчинила 30-річна жителька міста Прилуки. Наразі по даному факту проводиться подальша перевірка. 
УДСО при УМВС України в Чернігівській області
Немного рекламы Чернигова: