Реклама Чернигова:
назад
Реклама Чернигова
АРМ-ТЕК ( Видеонаблюдение. Охранная и пожарная сигнализация. Контроль доступа и учет рабочего времени. Переговорные устройства, домофоны)

Управління поліції охорони в Чернігівській області (охоронна фірма)

Меню компании:
показать
Новость за 20-03-2013  |  11 лет назад!

Молодик, який розбив вітрину в ресторані, далеко не втік

Молодик, який розбив вітрину в ресторані, далеко не втік


В нічний час кожен по-різному шукає як би розважитись. На жаль, трапляються випадки, коли розваги переходять за межу дозволеного. Минулої ночі так сталось у м. Чернігів.
Близько 23 години до Чернігівського міського відділу по лінії «102» надійшло повідомлення від адміністратора ресторану.
Зі слів заявниці стало відомо, що в закладі хуліганить невідомий. Працівники Управління Державної служби охорони спільно з співробітниками Чернігівського міського відділу негайно здійснили виїзд до даного об’єкту. Після перевірки було встановлено, що хуліган розбив у ресторані велике вітринне скло і втік. Невдовзі по «гарячих» слідах його було затримано. Ним виявився 24-річний мешканець обласного центру. Причини, які спонукали затриманого вчинити протиправні дії, наразі встановлюють правоохоронці, адже відомо, що раніше проблем з законом у молодика не виникало.
Проти правопорушника порушено кримінальну справу за ст. 296 Кримінального кодексу України - хуліганство. Проводиться подальша перевірка. Сума матеріального збитку встановлюється.
УДСО при УМВС України в Чернігівській області
Немного рекламы Чернигова: