Реклама Чернигова:
назад
Реклама Чернигова
АРМ-ТЕК ( Видеонаблюдение. Охранная и пожарная сигнализация. Контроль доступа и учет рабочего времени. Переговорные устройства, домофоны)

Управління поліції охорони в Чернігівській області (охоронна фірма)

Меню компании:
показать
Новость за 07-03-2013  |  11 лет назад!

Чернігівським журналістам розповіли про переваги послуг ДСО

Чернігівським журналістам розповіли про переваги послуг ДСО


Нещодавно в приміщенні УМВС України в Чернігівській області заступник начальника Управління Державної служби охорони підполковник міліції Андрій Михайлович Чумаков зустрівся з журналістами. Подібні брифінги та прес-конференції керівництво УДСО організовує щорічно задля припинення протиправних діянь громадян.
Звісно, майже кожного журналіста цікавило, чим же Державна служба охорони відрізняється від інших охоронних фірм?
– Свою діяльність ДСО розпочала 29 жовтня 1952 року з прийняттям постанови "Про створення служби позавідомчої охорони при міськрайвідділах внутрішніх справ". Мабуть однією з таких причин є те, що ДСО - єдина охоронна структура, працівники якої мають визначені Законом права та повноваження на озброєну охорону та застосування владних функцій щодо правопорушників. У своєму складі ДСО має елітний спецпідрозділ "Титан", працівники якого – своєрідні тілооохоронці, які готуються з числа найбільш досвідчених та фізично підготовлених чоловіків, які забезпечують охорону власності фізичних та юридичних осіб від злочинних посягань, - розповів Андрій Михайлович.
- Як відомо, на сьогодні існує безліч охоронних фірм. Як вам вдається конкурувати з ними?
– Найголовнішим мабуть є й буде те, що ДСО – сила озброєна досвідом! На відміну від інших охоронних фірм, працівники ДСО несуть повну відповідальність за охоронюваний об’єкт.
- Чи трапляються випадки крадіжок з об’єктів, які перебувають у вас під охороною?
- Найчастіше крадіжки скоюються з вини самих власників. Якщо ж, правопорушнику вдається проникнути досередини приміщення, то, зазвичай, його там й затримують.
- Містом поширюється реклама про ваші нові послуги – про мобільну тривожну кнопку та охорону авто. Яким же чином здійснюється така охорона?
- Державна служба охорони при МВС України пропонує Вам захист від протиправних посягань з новітньою послугою «Мобільна тривожна кнопка». Уклавши договір на вказану послугу, Ви маєте можливість терміново викликати озброєний наряд працівників міліції шляхом набору визначеного телефонного номеру (зі стаціонарного або з мобільного апарату). Такий виклик не потребує з’єднання чи розмов з черговим ДСО, а буде автоматично сприйнятий системою, як тривожне повідомлення з визначенням конкретної адреси, куди і буде спрямований наряд міліції ДСО. Користування такою послугою не потребує додаткових витрат на придбання та встановлення Вами коштовного обладнання тривожної сигналізації, достатньо мати лише телефон.
А цілодобова охорона автомобіля у зручному для Вас місці здійснюється за допомогою пультового спостереження з використанням супутникової навігації по всій території України. Обладнавши авто зазначеною системою, Ви дістанете змогу ефективно контролювати його переміщення, а також бути впевненими в здійсненні термінового виїзду озброєного наряду міліції у разі несанкціонованого доступу до автомобіля та забезпеченні невідкладною допомогою в критичних ситуаціях при натисканні тривожної кнопки, встановленої у Вашому транспортному засобі.
Технічні можливості системи дають змогу використовувати її як на комерційних і службових транспортних засобах підприємств та організацій, так і на приватних автомобілях.
Крім того, система має наступні переваги:
- цілодобове супутникове спостереження за будь-яким автомобілем в режимі реального часу;
- визначення місцезнаходження автотранспортного засобу на території України з точністю до 10 м;
- перевірка історії маршрутів транспортних засобів, підрахунок швидкості руху та довжини пройденого шляху;
- підключення до будь-яких автомобільних систем, виведення на пульт інформації про роботу, стан і цілісність транспортного засобу;
- дистанційне блокування систем автомобіля в разі його викрадення.
І наостанок, що ви можете побажати в переддень 8-го березня найпрекраснішій половині людства?
- Любі жінки! Від імені керівництва Управління Державної служби охорони прийміть найщиріші вітання. Бажаємо Вам й надалі залишатись таким ж прекрасними, працелюбними та привітними!
УДСО при УМВС Українив Чернігівській області
Немного рекламы Чернигова: