Реклама Чернигова:
назад
Реклама Чернигова
АРМ-ТЕК ( Видеонаблюдение. Охранная и пожарная сигнализация. Контроль доступа и учет рабочего времени. Переговорные устройства, домофоны)

Управління поліції охорони в Чернігівській області (охоронна фірма)

Меню компании:
показать
Новость за 25-02-2013  |  12 лет назад!

У крадіжці грошей та ювелірних прикрас із квартири підозрюється сусідк

У крадіжці грошей та ювелірних прикрас із квартири підозрюється сусідк


Квартирна крадіжка на даний момент є одним з найпоширеніших видів злочинів. Зазвичай безпеку своєї оселі ми довіряємо надійно зачиненим дверям, але не завжди така "безпечна" схема спрацьовує. Чи не тому, лише помітивши відсутність цінних речей, ми замислюємось, чому ж раніше не подбали про надійну охорону й починаємо «бити тривогу».
Так нещодавно сталось і в м. Чернігів. До правоохоронних органів звернулась 28-річна місцева жителька. Як виявилось, дівчина стала жертвою квартирної крадіжки. Прийшовши додому, громадянка виявила, що з кімнати за місцем мешкання зникли гроші та ювелірні прикраси. Не розгубившись, дівчина негайно звернулась за допомогою до міліції. По "гарячих слідах" працівники Управління Державної служби охорони та співробітники Чернігівського міського відділу встановили, що крадіжку скоїла 22-річна мешканка обласного центру, котра мешкає в сусідній квартирі. В скоєному дівчина зізналась, дала правдиві свідчення.
Тепер, затриманій дівчині доведеться відповідати перед законом відповідно до ч.1 ст. 185 Кримінального Кодексу України - крадіжка.
Працівники Державної служби охорони вкотре нагадують: подбайте про надійну безпеку Вашої оселі заздалегідь.


УДСО при УМВС України
в Чернігівській області
Немного рекламы Чернигова: