Реклама Чернигова:
назад
Реклама Чернигова
АРМ-ТЕК ( Видеонаблюдение. Охранная и пожарная сигнализация. Контроль доступа и учет рабочего времени. Переговорные устройства, домофоны)

Управління поліції охорони в Чернігівській області (охоронна фірма)

Меню компании:
показать
Новость за 14-02-2013  |  12 лет назад!

У Чернігові затримано «кабельного» злодія

У Чернігові затримано «кабельного» злодія


Правоохоронні органи розкривають злочини різного характеру та ступеня складності. Підтвердженням цьому послугувало нещодавнє звернення до правоохоронних органів мешканки Чернігова, яка заявила про зникнення з її підвалу речей. Виявилось, що зник не один метр телефонного кабелю.
Як свідчить статистика, крадіжки кабелю – один з найпоширеніших видів таємного привласнення чужого майна. А використовують зрізаний кабель правопорушники, як правило, для подальшого перепродажу, або ж здають на металобрухт.
Працівники Чернігівського міського відділу спільно з співробітниками Управління Державної служби охорони оперативно по "гарячих слідах" встановили, що крадіжку скоїв 43-річний мешканець обласного центру. Затриманий чоловік у скоєному зізнався, дав правдиві свідчення й розповів, що крадіжку скоїв у власних цілях.
Наразі проти правопорушника розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1. ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка).
Державна служба охорони вкотре нагадує, щоб уберегти ваше майно – подбайте про надійний захист та охорону завчасно.
 УДСО при УМВС України
 в Чернігівській області
Немного рекламы Чернигова: