Реклама Чернигова:
назад
Реклама Чернигова
АРМ-ТЕК ( Видеонаблюдение. Охранная и пожарная сигнализация. Контроль доступа и учет рабочего времени. Переговорные устройства, домофоны)

Управління поліції охорони в Чернігівській області (охоронна фірма)

Меню компании:
показать
Новость за 06-02-2013  |  12 лет назад!

Затримано гаражного злодія

                                Затримано гаражного злодія


Днями у Чернігові до правоохоронних органів надійшла заява від 70-річного місцевого жителя. В заяві йшлося, що в його гараж внадився невідомий зловмисник – зірвав навісний замок і викрав звідти електродвигун та телевізор.
По „гарячих слідах” співробітники Чернігівського міського відділу спільно з працівниками Управління Державної служби охорони встановили особу правопорушника. Ним виявився 38-річний непрацюючий мешканець обласного центру, який, до того ж, вже був раніше засуджений. Крадій в скоєному зізнався та дав правдиві свідчення. Викрадене майно було вилучено та повернуто власнику. Наразі з’ясовується причетність чоловіка до інших злочинів.
За даним фактом порушено кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 с. 185 Кримінального кодексу України.
Державна служба охорони вкотре нагадує: щоб захистити ваше майно від злочинних посягань подбайте про надійну безпеку завчасно, скориставшись охоронними послугами ДСО.
Немного рекламы Чернигова: