Реклама Чернигова:
назад
Реклама Чернигова
АРМ-ТЕК ( Видеонаблюдение. Охранная и пожарная сигнализация. Контроль доступа и учет рабочего времени. Переговорные устройства, домофоны)

Управління поліції охорони в Чернігівській області (охоронна фірма)

Меню компании:
показать
Новость за 31-01-2013  |  12 лет назад!

"Мобільного" грабіжника затримано

                            "Мобільного" грабіжника затримано
Крадіжка мобільного телефону - чи не одна з найбільш розповсюджених видів злочину. Адже саме з цією річчю громадяни чомусь поводяться найбільш легковажно, а особливо - дітлахи, постійно демонструючи свої «круті мобілки» в найбільш людних місцях. А це неабияк провокує окремий «контингент» на скоєння злочину.
- Днями до правоохоронних органів звернувся 27-річний мешканець обласного центру. В заяві йшлося про пограбування, - розповідає начальник управління Державної служби охорони при УМВС України в Чернігівській області полковник міліції Іван Списовський. - Як з'ясувалося, знаходячись на розі вулиць 1-ої Гвардійської армії та Шевчука, невідомий чоловік відкрито заволодів його мобільним телефоном «Самсунг-Гелаксі» вартістю  5300 гривень, гаманцем та наручним годинником. В ході проведення оперативно-профілактичних заходів співробітниками Чернігівського міського відділу внутрішніх справ спільно з працівниками управління Державної служби охорони при УМВС був затриманий тридцятирічний ніде непрацюючий чернігівець. У скоєному правопорушник зізнався й дав правдиві свідчення.
Наразі з'ясовується причетність грабіжника до скоєння інших злочинів. Проти нього відкрито кримінально провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 186 Кримінального кодексу України.
УДСО при УМВС Українив Чернігівській області
Немного рекламы Чернигова: