Реклама Чернигова:
назад
Реклама Чернигова
АРМ-ТЕК ( Видеонаблюдение. Охранная и пожарная сигнализация. Контроль доступа и учет рабочего времени. Переговорные устройства, домофоны)

Управління поліції охорони в Чернігівській області (охоронна фірма)

Меню компании:
показать
Новость за 25-01-2013  |  12 лет назад!

Затримано "серійного" крадія автомагнітол

               Затримано "серійного" крадія автомагнітол
      Днями до правоохоронних органів міста Чернігів від мешканців надійшло декілька заяв про зникнення з автомобілів автомагнітол. Схожість заяв стала підозрою для правоохоронців, а чи ці злочини не є справою рук однієї людини?
      У ході проведення оперативно-профілактичних відпрацювань в області по виявленню та розкриттю латентних злочинів співробітники Управління Державної служби охорони спільно з працівниками Новозаводського відділу міліції по "гарячих слідах" знайшли горе-крадія.
      Виявилося, що межу права переступив 26-річний молодик, який ніде не працює і, до речі, вже раніше був засуджений. Зловмисник зізнався, що крадіжки скоював за простим сценарієм: обирав авто, яке знаходилося на вулиці, без сигналізації, розбивав скло чи зламував замок, потрапляв до авто, брав магнітолу і «робив ноги». Коли ж молодик в черговий раз вирішив «нагріти руки» на чужому майні, то на заваді йому стали правоохоронці.
      Державна служба охорони радить водіям: для запобігання крадіжкам з автомобілів не провокуйте викрадачів, залишаючи в авто цінні речі.
                                                                                                             УДСО при УМВС України
                                                                                                                                                    в Чернігівській області
Немного рекламы Чернигова: