Реклама Чернигова:
назад
Реклама Чернигова
Магазин профессиональной косметики для волос. Центр комплексного обслуживания салонов красоты"Ducastel". (Интернет-магазин, офис-магазин)

LevelUp (Центр здорового способу життя)

Меню компании:
показать
Новость за 08-12-2010  |  14 лет назад!

В центрі Чернігова відкрився новий Центр танцю фітнесу та дозвілля «Ві

В центрі Чернігова відкрився новий Центр танцю фітнесу та дозвілля «Ві
Чудові тренери, нові зали, величезні дзеркала, душові ― все це очікує на бажаючих стати танцюристами або ж просто позайматися спортом.
Три новенькі зали для занять з 1 грудня почали приймати відвідувачів. А ще раніше до приміщення заходили люди і цікавились ― Що ж тут буде? Раніше були кафе, банки. А що зараз? Їм відповідали: Відкривається зручне місце для занять танцями та фітнесом, що знаходиться до того ж у центрі Чернігова за адресою Шевченко 11.Наступним запитанням було звичайно про ціни. Адже центр міста, досить велике приміщення, ціни мають бути височенькі. А от ні, ціни на рівні середніх у місті. Порівняно з деякими клубами танцю, навіть менші.Щодо історії центру, то його праотцем був відомий у Чернігові Клуб спортивного бального та східного танцю «Вікторія».Зараз центр включає:- Спортивні бальні танці(латино-американська та європейська програма)- Східні танці- Сучасна хореографіяа)контемпб)хіп-хоп- Сальса- Фітнес і аеробікаа)степ-аеробікаб)силова аеробікав)функціональне тренуванняг)стріп- Постановка першого весільного танцю та виступи на корпоративних миропрємствах,ювілеях і ін.Цікавим є плани розширеної інфраструктури для тих, хто займається танцями: ательє з пошиву танцювального одягу, ремонт взуття та фотостудія.Також в центрі існує підрозділ маркетингових заходів, який займається:- Рекламою та дизайном- Поліграфією- Маркетинговими заходами і промо-акціями- Сайтом новин Чернігова www.chernigiv-quest.comЗручне розташування, якість послуг та світ елегантності й краси є визначальними для Центру танцю фітнесу та дозвілля «Вікторія»
Немного рекламы Чернигова: