Реклама Чернигова:
назад
Реклама Чернигова
™Бюро Переводов™ (Переводы, Перевести документ, Переклад, Перекласти документ, Нотариальное заверение, Срочно перевести документ, Легализация, Апостиль, Посвідчення, Перевод, Translate, Translation.)

Адвокатское бюро "РУСЛАНА МАРЧЕНКО" (адвокатские, юридические услуги)

Меню компании:
показать
Фото компании:
Контакты:
+38(097)... показать телефон
Время работы:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
0900
1700
0900
1700
0900
1700
0900
1700
0900
1700
0900
1700
X
без обеда
Скидки, программы лояльности:
Запрошуються до колаборації на комерційній основі: ріелтори, нотаріуси та реєстратори. Виплати по партнерській програмі складають до: 15% від розміру прибутку, отриманого від залученого клієнта протягом першого року співпраці, та 10% - протягом наступного.
Статистика:
Просмотр информации о компании:
Вчера – 8 человек.
За последние 30 дней – 223 человек.
В прошлом месяце – 245 человек.
За последние 6 месяцев – 245 человек.
Услуги:
Надання юридичної інформації, консультування, проведення роз'яснювальної роботи правового характеру; Юридична експертиза документів; Правовий захист бізнесу; Податкові спори; Банківське, фінансове право Корпоративні та господарські суперечки; Трудові спори; Нерухомість, єВідновлення; Сімейні справи; Адвокатський захист у кримінальних справах; Виконання судових рішень, стягнення заборгованості; Медіаційне вирішення спорів і конфліктів; Представництво перед третіми особами.
КУПІВЛЯ-ПРОДАЖ КОРПОРАТИВНИХ ПРАВ, БІЗНЕСУ ТА НЕРУХОМОСТІ:  розробка та оптимізація схем відчуження прав власності;  підготовка та повний супровід угод купівлі-продажу, як об’єктів нерухомості так і корпоративних прав;  юридичний аудит, перевірка майна та контрагентів;  підготовка та оформлення договорів завдатку й авансу, організація та проведення переговорного процесу;  нотаріальне посвідчення, отримання дозволів та державна реєстрація;  вирішення конфліктів та спорів;  будь-які інші юридичні консультації, що стосуються об’єктів нерухомості та правочинів з ними.
ІНВЕСТИЦІЙНІ ПРОЄКТИ  визначення оптимальної форми інвестування (нерухомість, акції, копоративні права, тощо), аналіз вашої схеми інвестування;  розробка юридичної схеми реалізації проекту; моделювання податкових ризиків;  юридичний аналіз об'єкту інвестування та учасників угоди;  надання рекомендацій по роботі з виявленими ризиками;  юридичний супровід придбання активів.
ЗЕМЕЛЬНІ ПРАВОВІДНОСИНИ підготовка пакету документів для отримання земельних ділянок у користування (договір оренди, договір суперфіції, договір емфітевзису, договір земельного сервітуту);  судове визнання права власності на земельні ділянки;  консультації та врегулювання земельних спорів (в досудовому та судовому порядках);  присвоєння кадастрового номера, виділ/поділ земельної ділянки за необхідності  визнання недійсними угод;  усунення перешкод в користуванні;  визначення порядку користування;  звільнення та повернення самовільно зайнятої земельної ділянки;  внесення змін до договору оренди землі та його розірвання;
АБОНЕНТСЬКИЙ ЮРИДИЧНИЙ СУПРОВІД БІЗНЕСУ - це комплексна послуга, яка забезпечує ваш бізнес надійною юридичною підтримкою та консультаціями на постійній основі. Цей вид послуги розроблений з метою максимального комфорту та безпеки для клієнтів, дозволяючи їм мати постійний доступ до юридичної підтримки без необхідності укладати окремі угоди за кожну консультацію або питання. Ми з командою надаємо юридичний супровід, зокрема, для товариств з обмеженою відповідальністю (ТОВ), фізичних осіб-підприємців (ФОП), приватних підприємств (ПП), приватних акціонерних товариств (ПрАТ), фермерських господарств (ФГ), громадських організацій (ГО) та благодійних фондів/організацій (БФ/БО).
Немного рекламы Чернигова:
Спутниковый режим карты Нормальный режим карты Включить/отключить значки панорам Включить/отключить значки домов
уменьшить карту увеличить карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Вернуться в исходную точку
Отзывы о компании:
Написать отзыв
На указанный e-mail будет отправлена ссылка, перейдите по ней, что бы подтвердить email и опубликовать комментарий.
Опубликовать
Примите во внимание!
1. Если Вы хотите написать негативный отзыв - пожалуйста, будьте конкретными, обоснуйте, аргументируйте свое мнение. Иначе комментарий будет расценен, как попытка недобросовестной конкуренции, и будет удален Администратором.
2. Если страницей управляет представитель компании, то он самостоятельно выбирает отвечать либо удалять комментарии.
Надеемся на Ваше понимание!
Компания представлена в каталоге предприятий: