Реклама Чернигова:
назад
Реклама Чернигова

Агенство недвижимости "Приват Риелт" (агенство недвижимости)

Меню компании:
показать
Фото компании:
Контакты:
+3806897... показать телефон
+3809397... показать телефон
+3809509... показать телефон
В социальных сетях:
директор:
Ризуха Инна Николаевна
Статистика:
Просмотр информации о компании:
За последние 30 дней – 2 человек.
За последние 6 месяцев – 3 человек.
O компании:
За підсумками 2022-го року ми увійшли до 10-ки найкращих агенцій нерухомості в Україні. Національний рейтинг щороку проводить Спілка фахівців з нерухомого майна України. Високий результат засвідчує стабільний розвиток, професіоналізм і відповідальність кожного працівника, я, Інна Різуха, як керівниця агенції стверджую:

Знижувати планку ми не збираємося, навпаки, колектив налаштований позитивно, бойовий дух підтримуємо, навчаємося, мотивуємо одне одного, будуємо нові плани. Життя триває, хтось одружується, хтось розлучається, народжуються дітки, різні події відбуваються в родині, і в таких випадках клієнти завжди можуть розраховувати на нашу допомогу щодо операцій з нерухомістю.
Головна складова успіху агенції «Приват-Ріелт» - ставлення до клієнтів. «Ми завжди підбираємо об’єкти, як для себе. - Намагаємося стати на місце клієнта, продати дорожче, купити дешевше. Люди це відчувають і тому повертаються до нас, охоче рекомендують родичам, друзям. Можна сказати, сприймають наших фахівців як «сімейного ріелтора». Оскільки до нас звертаються переважно за рекомендацією, будувати довірливі взаємини легко, вже з першого дзвінка ми починаємо спілкуватися як люди, які дивляться в одному напрямку». Складова успіху – дружній і високопрофесійний колектив. Разом ми не лише в будні, а й у свята. Беремо участь у благодійних проектах, багато подорожуємо Україною та Чернігівщиною. «Радує, що всі співробітники є членами Спілки фахівців з нерухомості України, ми постійно підвищуємо свій рівень, усі пройшли сертифікацію, маємо посвідчення. - Людина, яка звертається до нас вперше, одразу розуміє та відчуває, що з нею працює фахівець, і що вона може розраховувати на найкращий результат».

Предмет особливої гордості агенції – якісний юридичний супровід усіх угод, а також сумлінне та відповідальне ставлення до поставлених завдань кожного працівника. Всі досконало володіють інформацією, тримають руку на пульсі подій, проконсультують, запропонують різні варіанти і щодо об’єктів комерційної нерухомості, і щодо продажу/купівлі квартир, будинків, дачних ділянок тощо.
Немного рекламы Чернигова:
Спутниковый режим карты Нормальный режим карты Включить/отключить значки панорам Включить/отключить значки домов
уменьшить карту увеличить карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Вернуться в исходную точку
Отзывы о компании:
Написать отзыв
На указанный e-mail будет отправлена ссылка, перейдите по ней, что бы подтвердить email и опубликовать комментарий.
Опубликовать
Примите во внимание!
1. Если Вы хотите написать негативный отзыв - пожалуйста, будьте конкретными, обоснуйте, аргументируйте свое мнение. Иначе комментарий будет расценен, как попытка недобросовестной конкуренции, и будет удален Администратором.
2. Если страницей управляет представитель компании, то он самостоятельно выбирает отвечать либо удалять комментарии.
Надеемся на Ваше понимание!