Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
Стоматгарант (стоматологічна клініка)

ЦЕНТР ЗДОРОВ'Я ТА КРАСИ "ПРОМІНЬ МЕД" (Лікарня/клініка)

Меню компанії:
показати
Фото компанії:
Контакти:
+380 (93... показати телефон
Посилання:
Способи оплати:
Готівковий розрахунок
Банківські картки Visa, Mastercard
PayPass
Безготівковий розрахунок
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
0800
1800
0800
1800
0800
1800
0800
1800
0800
1800
X X
без перерви
Директор:
Тищенко Христина Василівна
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 11 людей.
Минулого місяця - 12 людей.
За останні 6 місяців –61 людей.
Про компанію:
Промінь Мед – це сучасний медичний центр у сфері акушерства-гінекології, отоларингології, дерматології, алергології, кардіології, хірургії, невролгії та косметології. Турбота про здоров'я кожного окремого піцієнта – це пріоритет клініки. Досвідчені та кваліфіковані лікарі, керуючись сучасними стандартами, здійснюють комплексні діагностичні та лікувальні заходи у сфері здоров'я.
Послуги:
Жіноча консультація
Ведення вагітності
Ультразвукова діагностика
Дерматологічні та косметологічні послуги
Естетична гінекологія
Прийом отоларинголога
Консультація вузьких спеціалістів
Масаж
Додаткова інформація:
Наша команда – це колектив досвідчених, висококваліфікованих лікарів та медичного персоналу, що постійно удосконалюють професійні навички. Основним нашим критерієм у роботі є уважне ставлення до клієнта, вибудовування довірчих відносин між лікарем і пацієнтом, відсутність поліпрагмазії (гіпердіагностика та всеосяжне лікування), чим останнім часом сильно «грішити»; сучасна медицина.

Мі – молоді та сучасні. Ми створюємо медичні послуги, якими пишаємось. Робимо це якісно, ​​професійно та з задоволенням! Наша клініка надає послуги здоров'я та краси. У своїй роботі ми керуємося двома принципами: ефективність та конфіденційність. Наша головна мета - це не тільки поставити діагноз і назначити лікування, а й детально пояснити людині, що з нею відбувається. Ми спілкуємося зі шкірним пацієнтом особисто і відповідаємо на будь-які питання.

Переваги клініки: індивідуальнийпідхід, сімейна атмосфера та привітне ставлення до клієнтів. Наші пацієнти не стоять у очередях, вони приїжджають у певну годину до свого лікаря, точно знаючи, що він на них чекає. Наш колектив клініки, що складається з досвідчених, висококваліфікованих фахівців, які постійно удосконалюють професійні навички, готові вирішити проблеми вашого здоров'я будь-якої складності. Це – люди, які в будь-яку секунду зможуть ухвалити вольове рішення. Ми робимо все, щоб клієнти відчували себе комфортно та безпечно. Для нас неможливо мало! І якщо Вам потрібна допомога, то чекаємо на Вас.
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
castelvania92@**** | 01.09.2023 12:35:21 | ip: 188.163.21.51
Це не клініка, а якась пародія на клініку. Таке враження, що чотирьом подругам набридло працювати в державній лікарні, вони кілька разів побули в інших приватних клініках міста, і вирішили відкрити своє діло, проте не врахували купу моментів.
1. Адміністратора немає, ним виступає отоларинголог.
2. Терміналу немає, оплата тільки готівкою, ще й "ой, як добре, що без здачі"
3. Коли я попросила чек, мені сказали "немає. ми не видаємо чеки. а вам треба? ну ви ж не попереджали, що вам потрібен буде чек.".
4. Повертаємося до від руки написаних заключень. Нічого не зрозуміло, ні по діагнозу, ні по лікуванню, ні по подальших оглядах.
5. Була на прийомі в алерголога Ільченко О.В. І про неї теж є, що розказати:
-запізнилася на прийом на 15 хвилин, бо "вона паралельно працює в лікарні (чи десь там ще), тому вона завжди запізнюється". Питання: як мене, як людину, яка платить 450 грн за прийом в "приватній" клініці має це цікавити? я через те і йду платити гроші, а не в державну установу, бо мені треба тут і зараз, гарний сервіс, прийом в чітко визначений час
-на пацієнта дивиться як на шмат чогось, наче я їй щось винна окрім 450 грн за прийом
-посеред прийому їй хтось телефонує з лікарні і вона протягом хвилин 5-ти просто займається своїми питаннями
-перше, що я їй сказала, що годую груддю і що лікування потрібно призначати виходячи з цієї інформації. Що робить вона? правильно, призначає креми/мазі, які заборонені на ГВ, а також антигістамінні препарати, які (як несподівано!) теж заборонені на ГВ. Ще й розказує, як його приймати дітям. По-перше, дітям до 2-х років цей засіб заборонено, по-друге, я тричі сказала, що ця інформація не актуальна. Проте це її не зупинило. Таке враження, що людина завчила текст і їй треба його відчитати слово в слово, бо якщо збивається, то забуває, що далі говорити треба.
Дуже не рекомендую "клініку", зокрема Ільченко.
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
Компанія представлена в каталозі підприємств: