Реклама Чернигова:
назад
Реклама Чернигова

Дистанційна школа “Оптіма” (Дистанційна загальноосвітня школа 1-11 класи)

Меню компании:
показать
Контакты:
+38(067)... показать телефон
В социальных сетях:
Время работы:
Консультацію можна отримати у Вт. та Чт. з 9:00-13:00 та 16:00-19:00 годині.

Для запису на консультацію телефонуйте
Руководитель:
Сависько Наталія Володимирівна
Статистика:
Просмотр информации о компании:
За последние 6 месяцев – 4 человек.
O компании:
Дистанційна школа Центр освіти "Оптіма" є високотехнологічною формою отримання якісної освіти в 1-11 класах школи, відповідно до державного стандарту України, незалежно від місця проживання/тимчасового перебування учня, стану здоров'я, особливих потреб, політичної ситуації. Навчатись в дистанційній школі можна з будь-якого місця світу за індивідуальним графіком, на своїй швидкості сприйняття, без будь-яких обмежень.
Сьогодні дистанційне навчання постає все більш актуальним і затребуваним.
Ми пропонуємо дитині пізнавати світ спільно з нами завдяки сучасним інноваційним технологіям у сфері загальної середньої освіти. Українські діти нарешті мають можливості для навчання, які доступні дітям у цивілізованому світі.
Ми доводимо, що Інтернет – це не тільки розваги. Інтернет, передусім, – це найбільші сучасні можливості інтерактивного пізнання наук і світу!
Якість, доступність і зручність – базові критерії освіти, яку ми пропонуємо.

Ми вперше в Україні застосовуємо багаторічний позитивний європейський досвід дистанційної шкільної освіти з урахуванням особливостей національного українського законодавства, державного стандарту освіти, об`єднавши зусилля українських та європейських фахівців.
В дистанційній школі працюють кращі фахівці з ІКТ у сфері освіти, які забезпечують технологічні аспекти функціонування навчального сайту школи, своєчасно та якісно надають консультації всім учасникам навчального процесу.
Наші вчителі розробили для кожного класу мультимедійне наповнення предметів на навчальному сайті відповідно до навчальних програм Міністерства освіти і науки України, а також презентували багато додаткової корисної та цікавої навчальної інформації до кожного уроку у формі схем, слайдів, аудіо- та відеоматеріалів з метою надати учню порівняно більший навчальний простір, з урахуванням його особистих вподобань та інтересів.

Переваги дистанційної форми навчання:

• Якісне та прогресивне індивідуальне навчання в дистанційній школі набагато ефективніше традиційного навчання в переповнених шумних класах та дозволяє учневі навчатися зручно - на своїй швидкості сприйняття та незалежно від місця проживання/перебування.
• Документи про освіту державного зразка. Навчання відповідно до державних навчальних програм Міністерства освіти і науки України. Кожен випускник по закінченню отримує державні документи про освіту: свідоцтво про базову загальну середню освіту (9 клас), атестат про повну загальну середню освіту (11 клас).
• Індивідульний підхід до кожного учня з урахуванням його здібностей і талантів, що забезпечується включно й різноманітними формами індивідуальних консультацій (онлайн-консультації з кожного предмету щотижня; відео-конференції, групові консультації в формі щоденного консультативного чату; при необхідності – очні консультацій з учителем).
• Впевнене та своєчасне оволодіння сучасними інформаційно-комунікаційними технологіями дозволяє нашим учням бути завжди попереду порівняно з учнями традиційної форми навчання, відкриває двері випускникам в будь-який Вищий навчальний заклад світу, надає можливість впевнено будувати свою майбутню кар`єру.
• Дистанційне навчання вивільняє більше власного часу для відвідування різноманітних гуртків за інтересами, розвитку індивідуальних талантів, закінчення різних курсів або для подорожування.
• Ми поруч з учнем протягом усього періоду навчання з 1 по 11 класи і готові допомогти в усьому. Будь-які питання, починаючи від переведення з іншої школи і закінчуючи якісною професійною підготовкою до ЗНО та вступу до ВНЗ, своєчасно й оптимально допоможуть вирішити Адміністрація та талановитий педагогічний колектив Центру освіти "Оптіма".
• Всі учні нашого Центру мають можливість зустрічатися на організованих нашим Центром культурно-пізнавальних заходах, проводити вільний час разом, подорожувати світом, спілкуватися через Інтернет будь-коли.

Досить гаяти час на незручну дорогу, завантажені підручниками портфелі, переповнені та шумні класи, далекі від комфорту шкільні кабінети, примусовий і жорсткий шкільний графік!

Зробіть вибір: зручне й комфортне дистанційне навчання; вільний час для особистого розвитку дитини; якісна середня освіта для кожного без будь-яких обмежень; додаткові можливості будувати успішну власну кар'єру!
Немного рекламы Чернигова:
Спутниковый режим карты Нормальный режим карты Включить/отключить значки панорам Включить/отключить значки домов
уменьшить карту увеличить карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Вернуться в исходную точку
Отзывы о компании:
Написать отзыв
На указанный e-mail будет отправлена ссылка, перейдите по ней, что бы подтвердить email и опубликовать комментарий.
Опубликовать
Примите во внимание!
1. Если Вы хотите написать негативный отзыв - пожалуйста, будьте конкретными, обоснуйте, аргументируйте свое мнение. Иначе комментарий будет расценен, как попытка недобросовестной конкуренции, и будет удален Администратором.
2. Если страницей управляет представитель компании, то он самостоятельно выбирает отвечать либо удалять комментарии.
Надеемся на Ваше понимание!
Компания представлена в каталоге предприятий: