Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова

MiniBoss (бізнес Школа)

Меню компанії:
показати
Фото компанії:
Контакти:
+38(098)... показати телефон
В соціальних мережах:
Часи роботи:
Сб.-Нд. час занять уточнюйте за телефоном
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Вчора – 2 людей.
Останні 30 днів – 5 людей.
Минулого місяця - 7 людей.
За останні 6 місяців –35 людей.
Про компанію:
БРЕНД № 1 У БІЗНЕС-ОСВІТНІ
БІЗНЕС-ОСВІТА для дітей та підлітків Міжнародної мережі MINIBOSS BUSINESS SCHOOL – новий тренд нового світу!

Сьогодні, більш ніж будь-коли, зросла необхідність вивчення бізнесу з дитинства, оскільки це новий тренд і потужна бізнес-культура, що дозволяє нам виховувати сильне та креативне нове покоління.

Новому віку потрібне якісно нове бізнес мислення!

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL – це міжнародна освітня мережа 21 століття, що впроваджує новітні технології навчання дітей та підлітків теорії та практиці бізнесу через призму всебічного розвитку особистості.

Освітня мережа MINIBOSS пов'язує Бізнес-школи по всьому світу, їхніх учнів, педагогів, підприємців у співтовариство соціально-відповідального бізнесу з високою місією – виростити нове покоління успішних і щасливих людей, здатних на суттєвеперетворення світу!

Ексклюзивна програма та інтерактивна методика бізнес-освіти для дітей та підлітків MINIBOSS BUSINESS SCHOOL створені вченими, економістами та підприємцями Наукового центру Європейського Бюро Розвитку Бізнесу (ЄБРБ) з ініціативи Європейської асоціації розвитку бізнесу (ЄАРБ), які працюють на фундаментальних засадах малого та середнього підприємництва – Enterprise Europe Network (EEN), www.een.ec.europa.eu.

Світова мережа MINIBOSS BUSINESS SCHOOL розвивається на основі технології франчайзингу.

ФРАНШИЗА MINIBOSS BUSINESS SCHOOL – це права на використання готової ефективної бізнес-моделі, новітніх освітніх технологій, програм та підручників, торгових знаків, авторських прав для навчання дітей та підлітків теорії та практиці бізнесу.
Послуги:
АКАДЕМІЧНА ПРОГРАМА MINIBOSS
У цілісну освітню систему MINIBOSS BUSINESS SCHOOL входить як головний елемент пакету інтелектуальної власності (ноу-хау) – унікальна АКАДЕМІЧНА ПРОГРАМА ®

АКАДЕМІЧНА ПРОГРАМА MINIBOSS – це 8-річна програма розвитку підприємницьких здібностей студента зі 100% гарантією академічного результату. Програма реалізується у формі покрокового навчання (8 послідовних курсів) основ економіки та бізнесу, винахідництва та комунікацій, лідерства та підприємництва у дітей та підлітків за авторською програмою та методикою Міжнародної освітньої мережі MINIBOSS BUSINESS SCHOOL.

УНІКАЛЬНІ НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ MINIBOSS з 8 курсів:
- Ази економіки та бізнесу (MINIBOSS)
- Сімейний бізнес (СПАДЧИК)
- Генерація ідей та ейдетика (КРЕАТИВНИК)
- Дослідження ринків (КОММЕРСАНТ)
- Історія інновацій тапідприємництва (ПІДПРИЄМНИК)
- Риторика, коучинг, продаж та нетворкінг (КОМУНІКАТОР)
- Теорія винахідництва та ТРВЗ (НОВАТОР)
- Профорієнтація, Бізнес-адміністрування (PROFI)

Кожен курс триває один академічний навчальний рік.

Академічна програма кожного курсу поділена на 3 семестри з різною методикою та фокусом розвитку (від дивергентних навичок до конвергентних):

1й семестр: ВИВЧЕННЯ БІЗНЕС ТЕОРІЇ в ігровій формі (за курсом, підручником), в ході якої розвиваються 8 базових інтелектів студента як "повний потенціал особистості" та його практичні здібності до створення ідей бізнесів та успішної їх реалізації. Навчання крок за кроком проходить від курсу до курсу, формуючи видатні здібності в підприємництві.

2й семестр: БІЗНЕС-ІНКУБАТОР - створення проектів від А до Я (від ідеї до реалізації та захисту на Національному Чемпіонаті зі стартапам).

3йсеместр: ЧЕМПІОНАТ СВІТУ та МІЖНАРОДНИЙ БІЗНЕС ТАБІР (від глобального нетворкінгу та тимбілдингу в середовищі юних лідерів з різних країн до визначення кращих проектів року на ЧЕМПІОНАТІ СВІТУ З СТАРТАПІВ) MINIBOSS STARTUPMORLD

АКАДЕМІЧНИЙ ОБСЯГ:
Академічний рік (синхронізований з академічною програмою у звичайних школах, в РФ - з вересня по травень) і включає понад 600 акад. годин на рік,
в т.ч.
- не менше 120 академічних годин під час академічного періоду (32 академічні години в 1м семестрі та 88 академічних годин у 2м семестрі)
- Прибл. 500 академічних годинників під час Міжнародних літніх Бізнес-таборів MINIBOSS та Чемпіонатів Світу.

За допомогою унікальної, високоефективної та перевіреної академічної програми та методики (див. розділ Методика) досягається 100% результат.

MINIBOSS - єдина дитяча бізнес-школа у світі, якагарантує 100% академічний результат: усі студенти, які закінчили повний цикл програми (8 курсів) та отримали Міжнародний диплом MINIBOSS BUSINESS SCHOOL (Великобританія) – гарантовано стануть успішними та щасливими підприємцями!
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
Компанія представлена в каталозі підприємств: