Реклама Чернигова:
назад
Реклама Чернигова

ТВ ВГО асоціація платників податків України в Чернігівській області

Меню компании:
показать
Контакты:
+38(0462... показать телефон
+38(063)... показать телефон
Ссылки:
Способы оплаты:
Наличный расчет
Время работы:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
0900
1800
0900
1800
0900
1800
0900
1800
0900
1800
X X
без обеда
Руководитель:
Вереша Роман Вікторович
Статистика:
Просмотр информации о компании:
За последние 6 месяцев – 1 человек.
O компании:
Територіальне відділення Асоціації платників податків України в Чернігівській області розпочало свою діяльність у 2000 році.

ТВ АППУ приймає активну участь у громадському житті регіону, проводить семінари для платників податків, висвітлює низку проблемних питань у численних радіо- та телепередачах.

Відділення постійно приймає нових членів Асоціації, посилює власний вплив у регіоні шляхом участі у Громадській раді при Головному управлінні Міндоходів у Чернігівській області, Колегії Міндоходів області. Членами Асоціації стали депутати обласної, міських та районних рад.

На даний час територіальне відділення обьєднує близько 180 колективних та індивідуальних членів.

Місцеві відділення Асоціації створені в Ніжинському, Бахмацькому районах області та у місті Прилуки.

Пріоритетним напрямом роботи відділення є інформування членів Асоціації з усіх питань, з якими вони можуть зіткнутися при веденні свого бізнесу, а таких виникає чимало, зокрема, в стосунках з різними інстанціями - від податкової міліції до пожежної охорони. Інформування здійснюється через «гарячі лінії». Деякі консультації (це залежить від конкретної проблеми) також можна отримати через мережевий ресурс. Для консультування Асоціація залучила висококваліфікованих фахівців - аудиторів, юристів, податківців, економістів. Вони надають безкоштовні консультації з питань оподаткування, ведення бухгалтерського обліку та фінансово-господарської діяльності.

Налагоджено постійне співробітництво між обласною владою, Головним управлінням Міндоходів в області та членами Асоціації. Члени ТВ АППУ мають можливість через комп'ютерну базу користуватися всіма новими юридичними матеріалами, щодо податків і підприємництва, а також відвідувати семінари за участю фахівців та представників місцевих органів влади і податкової.

Окрім того, створено консультативний пункт з питань податкового законодавства, де окрім консультацій, проводиться спільний розгляд скарг та апеляцій платників податків.
Немного рекламы Чернигова:
Спутниковый режим карты Нормальный режим карты Включить/отключить значки панорам Включить/отключить значки домов
уменьшить карту увеличить карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Вернуться в исходную точку
Отзывы о компании:
Написать отзыв
На указанный e-mail будет отправлена ссылка, перейдите по ней, что бы подтвердить email и опубликовать комментарий.
Опубликовать
Примите во внимание!
1. Если Вы хотите написать негативный отзыв - пожалуйста, будьте конкретными, обоснуйте, аргументируйте свое мнение. Иначе комментарий будет расценен, как попытка недобросовестной конкуренции, и будет удален Администратором.
2. Если страницей управляет представитель компании, то он самостоятельно выбирает отвечать либо удалять комментарии.
Надеемся на Ваше понимание!
Компания представлена в каталоге предприятий: