Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
Теплий будинок (Оптово/роздрібна торгівля обладнанням для опалення, газифікації, водопостачання. Котли, водонагрівачі, радіатори, обігрівачі, лічильники газу/води, і т.д.)

Аварійне чищення каналізації Чернігів (Каналізаційна служба у Чернігові)

Меню компанії:
показати
Фото компанії:
Чистка канализации Чернигов 2019 Чистка канализации Куликовка Чистка канализации стоматология Чернигов Чистка канализации центральный рынок Чернигов Аварийная чистка канализации ресторан Чернигов Чистка наружной канализации длина 80 метров, Чернигов Чистка канализации в квартире.
Контакти:
+38(093)... показати телефон (сантехнік)
Способи оплати:
Готівковий розрахунок
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
0600
1800
0600
1800
0600
1800
0600
1800
0600
1800
0600
1800
0600
1800
без перерви
майстер:
Михалич
Знижки, програми лояльності:
Повідомте, що ви знайшли інформацію на сайті «Map.cn.ua - Карта Чернігова»
та отримайте знижку – 5%
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 3 людей.
Минулого місяця - 6 людей.
За останні 6 місяців –67 людей.
Про компанію:
Чистка каналізації у Чернігові та області. Ми надаємо послуги з прочищення каналізаційних систем (каналізації) побутового, комунального та промислового призначення з використанням професійного обладнання провідних європейських виробників.
Каналізаційна система – одна з важливих складових інженерних мереж. Її безперебійна робота забезпечує збереження нормальних санітарно-гігієнічних умов як у приватному секторі, так і на промислових об'єктах.
Згодом каналізаційні труби втрачають свою пропускну здатність через накопичення на стінках відкладень від каналізаційних стоків. Це накопичення у свою чергу призводить до зменшення діаметра труб і є причиною ускладнення проходу стоків по них.
Для забезпечення безперебійної роботи каналізаційної системи, необхідно з певною періодичністю (щорічно), здійснювати профілактичну прочистку каналізації.Профілактичне прочищення каналізації допоможе запобігти виникненню аварійних ситуацій, коли проходження стоків стає неможливим і єдиним виходом є аварійне прочищення.
Якщо у вас виникла проблема з каналізацією, ви можете зателефонувати нам і отримати консультацію щодо вирішення проблеми, і якщо проблема не вирішена самостійно, ви можете скористатися нашими сантехнічними послугами за доступними цінами. Окрім сантехнічних послуг, ми також виконуємо монтажні та демонтажні роботи.
Ми швидко та професійно виконаємо всі заходи щодо аварійного та профілактичного прочищення каналізації побутового, комунального та промислового призначення.
Залежно від ступеня забруднення та структури каналізаційної мережі, прочищення каналізації потребує різних підходів із застосуванням різних методів прочищення, а саме: механічне або гідродинамічне.
Рано чи пізно кожна людинастикається з ситуацією коли вода в кухонній мийці або ванні дуже повільно стікає або зовсім не стікає. Причина очевидна! У Вас забилася каналізація. Що робити ???
Виходи із цієї ситуації два. Перший - звернутися до професіоналів, які швидко усунуть Вашу проблему, збережуть Ваші нерви та нададуть кваліфіковані поради щодо правильного профілактичного догляду за каналізаційною системою, надасть Вам можливість уникати подібних ситуацій.
Другий - спробувати самому усунути забій каналізації. Для цього ви можете зателефонувати нам та проконсультуватися як і чим це зробити самому.
Найбільш уразливим місцем у каналізаційній системі будинку чи квартири є – кухонна мийка. Воно й не дивно, адже потрапляння залишків їжі, жиру, миючих засобів у каналізаційну трубу призводить до відкладення їх на стінках труб, надалі призводить до звуження діаметра труби тавнаслідок зниження пропускної спроможності.
Перше місце, яке забивається в кухонній мийці це - сифон. Сифон побудований так, щоб зменшити потрапляння залишків їжі до каналізаційної труби. Тому іноді досить просто відкрутити чашу сифона знизу миття та очистити його від бруду.
Якщо Ви очистили сифон, а вода надалі сходить дуже повільно, це означає, що проблема знаходиться далі в каналізаційній трубі. Тут можна спробувати використати хімічний метод прочищення. Спеціальні засоби широко представлені у магазинах побутової хімії. Важливим є дотримання інструкції, вказаної на етикетці засобу. Якщо і це не допомогло, можна скористатися простим сантехнічним інструментом - вантузом. Працювати їм дуже просто: встановлюємо так, щоб чаша повністю закрила зливний отвір, в мийку набираємо трохи води, і рухаємо вантузом вгору - вниз. Виконавши данірухи 3-4 рази різко висмикуємо вгору. Якщо вода стікає, то проблем тимчасово усунуто. Якщо ж ні, то є ще один інструмент, яким Ви можете скористатися. Це сантехнічний трос. Для роботи з ним все ж таки потрібні певні знання та навички.
Всі перераховані вище методи прочищення каналізації доступні всім, проте потрібно розуміти, що засмічення бувають різними за своїм виглядом, характером і проходженням і можуть знаходитися в різних місцях каналізаційної системи, які не завжди доступні для прочистки цими простими методами.
Якщо прочистити каналізацію самому не вдається, то варто звернутися за кваліфікованою допомогою фахівців команди САНТЕХ РЯТУВАЛЬНИК Ми швидко та професійно виконаємо всі заходи з аварійного та профілактичного прочищення каналізації. Адже в нашому арсеналі є знання, розуміння проблеми та наявність спеціального обладнання для прочищення каналізаційних трубфрезою чи гідродинамікою.
ЕЛЕКТРОМЕХАНІЧНИЙ МЕТОД (фреза) прочищення
Якщо йдеться про максимально можливе відновлення діаметра труб від затверділих відкладень, на довгому ділянці труби з великою кількістю поворотів та відводів, тоді потрібний електромеханічний метод прочищення труб.
Жирові відкладення краще видаляє гідродинамічний спосіб.
Послуги:
Гідродинамічна прочищення труб каналізації, Відео діагностика труб. Сантехнічні послуги: водопровід, опалення, каналізація. Послуги сантехніка у місті Чернігів. Майстер – сантехнік виконає Усі основні сантехнічні види робіт. Фахівець з досвідом та практикою у роботах з водопроводу, опалення, каналізації. Установка крана, змішувача, лічильника, ванна, туалет, душ, фільтр, клапан, сифон. Ремонт катриджа, букси, крана, змішувача, сифона, інсталяції у бачку. Нарізання різьблення на трубах. Видалення обламаного різьблення з муфт та монтаж ексцентриків. Також чищення складних жирових засоров гідродинамічним способом або електромеханічною фрезою. + новинка у Чернігові відео діагностика труб, якщо часто забивається – подивитися чому? деталі на ютюбі "сантехнік чернігів". А також ремонт, заміна, встановлення, демонтаж-монтаж, сервіс, консультації, доставка, реагування на заявкутой же день! викликати сантехніка терміново, аварійно у місті Чернігів. Потрібен хороший сантехнік у Чернігові тоді дзвоніть. роботи сантехніка можна побачити на сайтах
http://san911.business.site/
http://santeh4e.business.site/
http://santehnik911.blogspot.com/
https://chernigov911.blogspot.com/
https://www.youtube.com/watch?v=WNqtPSole4s

- Монтаж, заміна, ремонт: водопровідних труб, сантехнічних приладів, стояків, сушки для рушників і т.д.
- Монтаж, заміна, ремонт систем опалення та ін.
- Монтаж, заміна, ремонт труб каналізацій, септики і т.д.
- Монтаж, заміна санфаянсу і т.д.
- Підключення сантехоустаткування: пральної, посудомийної машини і т.д.
- Санвузол повністю під ключ із гарантією (ціна договірна)
- знайти "хорошого" сантехніка у Чернігові Вам допоможуть відгуки інших та фото моїх робіт. ЗНАЙТЕ, що засміченість почистити тросом - це розмазати її стіною і отримати отвірдіаметром троса-пружини, якщо без фрези. НОВИЙ метод не тільки проб'є засміченість, а й вимити ВСЮ бруд, у тому числі й зі стінок із скам'янілими відкладеннями, діаметр проходу стоків повертається в початковий розмір, як новий. ВІДПОВІДНО виходить стара каналізація із запланованим діаметром, що дозволить надовго працювати в беззаварійному режимі.
Хто знає – рекомендує друзям, соромно не буде!
Додаткова інформація:
працюю без посередників та адміністраторів
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
kol0930911@**** | 29.08.2023 17:21:59 | ip: 194.9.14.49
Спасибо за помощь в прочистке канализации уже 2023 году, на этом новостном сайте: https://map.cn.ua/info/12597#buMap, нашел отличную канализационную службу которая использовала самые современные способы для прочистки труб, так как была очень - очень забита старая канализационная труба. Советую пользоваться проверенными кампаниями!
kol0930911@**** | 19.08.2023 21:06:29 | ip: 194.9.14.49
Спасибо, очень хорошая чистка старых канализационных труб методом гидродинамическая прочистка. Рекомендую в Чернигове, именно канализационная служба "Сантех Спасатель".
poi936110911@**** | 22.05.2020 22:02:50 | ip: 91.192.44.53
Спасибо этому "Сантех Спасателю" только видиодиагностика канализационной трубы помогла и понять и устранить проблему в трубе. Заросла корнями дерева. До этого его конкуренты постоянно "прописались" у меня и не старались выяснить причину постоянных засоров. А этот объяснил, что будет выгоднее увидеть причину, удалить её, и забыть о регулярности забитой канализации. Исходя из личного опыта - советую этого мастера.
Карпо | 19.09.2019 10:09:12 | ip: 46.211.36.226
Грамотно подошли к делу, видно опыта достаточно. Теперь и я знаю что да как это гидродинамическая чистка канализации. Если у Вас в Чернигове забилась труба канализации можете смело к ним обращаться.
Суп | 10.07.2019 22:20:08 | ip: 91.192.44.53
Рекомендую в Чернигове у них действительно самое эффективное оборудование по прочистке канализации от жировой пробки. Показали эндоскопом насколько вымытая труба из нутри - действительно как новая, послетала вся грязь даже рыжый цвет рубы виден
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
Компанія представлена в каталозі підприємств: