запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Броньований захист будинків та офісів

Яким би цивілізованим не вважалося нинішнє суспільство, говорити про повну безпеку поки що не варто. Наприклад, встановлюючи вхідні двері в будинок або квартиру краще віддати перевагу бронедвері в Києві https://armada.kiev .ua/bronedveri/ від виробника. Це сучасна система проти зломів та несанкціонованих зломів, яка виправдовує своєю функціональністю ціну. Ряд моделей представлений на сайті компанії "Армада".

Бронедвері купити

Деякі клієнти досі вважають, що дерев'яні двері – це більш аристократичний та стильний варіант. Чи це так чи ні – можна розглянути деякі факти. Наприклад, дерев'яний масив за своєю природою не зможе витримати злом за допомогою болгарки або підпалу. Тоді як сталь на 100% убезпечить будинок від подібних ситуацій. Такі двері витримають навіть постріли і створять надійний тил безпеки для мешканців будинку.

Інше питання – як правильно підібрати двері для власного будинку. Важливо пам'ятати, що двері повинні бути дійсно надійними, а не являти собою якісну імітацію броньованого полотна. Також потрібно звернути увагу на такі моменти:





  • наскільки герметична конструкція і яка щільність прилягання;
  • товщина сталевої основи дверей;
  • коефіцієнт зламостійкості;
  • вогнестійкість;
  • наявність додаткових елементів захисту – антизрізи, броненакладки, пластини;
  • рівень звуко- та теплоізоляції.


Бронедвері: і красиво, і надійно


Тим, хто, як і раніше, думає, що дійсно броньовані двері купити недорого – неможливо, слід відвідати цей інтернет-магазин. Так, якщо десь з'явилася низька бюджетна пропозиція, швидше за все, що такі двері – ndash; якісна підробка, якої злодіїв та шахраїв не обдурити. Для того щоб бути впевненим у покупці оригінального дверного полотна, потрібно вимагати у компанії-виробника сертифікат якості.


Тут же, в інтернет-магазині, поміняють свою думку і ті, хто впевнений, що броньовані металеві двері не можуть стильно прикрашати будинок. Сучасні моделі лише підкреслюють загальний вигляд та архітектуру будівлі. Так зовні двері можуть бути оброблені шкірою, антивандальним покриттям, шкірвінілом, пофарбовані порошковою фарбою, оброблені панелями та натуральним деревом.

Вартість дверей залежатиме від того, в яке приміщення вона призначена. Так для офісів та компаній вибирають протизламні моделі. А для складів більше підійдуть пожежостійкі.