запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Автоінструмент краскопульт: як оновити зовнішній вигляд автомобіля

Власники автомобілів згодом відчувають необхідність фарбування свого транспорту. Причини можуть бути різні:

  • виникнення іржі;
  • поява подряпин;
  • механічні пошкодження;
  • вм'ятини.


Хтось одразу ж передає машину в руки фахівців, які точно та якісно зроблять фарбування. А деякі автолюбителі самі намагаються впоратися із проблемою. Але основним інструментом, без якого не можна зробити процедуру, є фарбопульти для фарбування авто. Це професійні фарборозпилювачі, які поступово наносять фарбу на всю поверхню автомобіля. При цьому відбувається раціональне та економне використання коштів.


фарбувальний інструмент краскопульт фарбувальний пістолет з алюмінієвим баком



Щоб вибрати необхідний тип фарбопульта, потрібно керуватися деякими моментами:

  • домашнє або промислове використання;
  • коефіцієнт тиску повітря в приладі;
  • наявність спеціального компресора;
  • технологія розпилення.


На сайті автоінструменту для СТО можна знайти підходящий фарбопульп за вигідною вартості. Промислове та аматорське обладнання представлене від найкращих сучасних виробників. Вся продукція сертифікована та має гарантійний термін експлуатації.


Види та особливості автоінструменту - фарбопульта


Для того, щоб отримати очікуваний результат недостатньо просто купити фарбопульти, потрібно ще й грамотно ним користуватися. Одним із основних моментів у роботі є оптимізація витрат фарби. Велике значення має тип розпилювача і наявність компресора. Вони повинні поєднуватися між собою, тобто розпилювач має бути налаштований на продуктивність компресора.


Щоб фарба чи лак нанеслися якісно, ​​потрібно користуватися кількома змінними соплами. При цьому не забувати промивати їх із розчинником після кожного застосування. Тип сопла залежить від типу фарби або лаку.


У професійному середовищі краще мати кілька фарбопультів для нанесення фарб, лаків та ґрунтовок. Так економитиметься час на промивання апаратів. Для домашнього застосування підійде бюджетний варіант із набором змінних сопл. З його допомогою навіть людина, яка не має досвіду, зможе провести фарбування кузова у власному гаражі.

В інтернет-магазині зібрані різні моделі фарбопультів, а також інші професійні автоінстурументи, як за функціональністю, так і за вартістю. Тому кожен клієнт зможе підібрати потрібну модель.