запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Стіл кухонний – головні меблі в кожному будинку

Кухонний стіл виступає основними меблями в облаштуванні житла. Він є основним меблевим елементом в обідній зоні і може легко встановлюватися як на кухні, так і в їдальні. Будинок, де є діти і часто приходять гості, кухонний стіл просто необхідний. Якщо вибрати його правильно за формою, розмірами та матеріалами то він прослужить вам довгий час. Якщо вам потрібні столи кухонні, то великий вибір даних меблів представлений тут -i-stul.com.ua/kukhonnye-stoly. Інтернет-магазин пропонує тільки якісні меблі від провідних виробників та за доступними цінами.

 

 

 

 

Вибираємо за формою

Столи кухонні за формою стільниці розрізняють:

- овальні;

- круглі;

- прямокутні.

Овальні кухонні столи ідеально впишуться в класичний інтер'єр. Це моделі, які не мають гострих кутів, завдяки чому легко вміщують велику кількість людей. Якщо у вас вдома часто збираються гості, то такий стіл просто необхідний. Якщо дозволяє місце можна придбати велику містку модель, якщо ні, то можна купити розкладний овальний стіл. Розкладний механізм дозволяє легко трансформувати невелику стільницю у місткі розміри.

 

Круглі кухонні столи стануть ідеальним вибором для сучасних інтер'єрів. Стільниця плавних форм має особливу витонченість, завдяки чому він вносить у приміщення атмосферу гармонії та затишку. Закруглені краї роблять такий стіл безпечним у побуті, тому його можна спокійно застосовувати в будинку, де є маленькі діти.

 

Прямокутні кухонні столи найпопулярніші і затребувані. Це універсальні моделі, які можна використовувати в домашньому приміщенні та в інтер'єрах кафе, бару та ресторану. Прямокутний стіл легко поставити в будь-якому місці кімнати, він розміститься як біля стіни, так і почесно займе своє місце в центрі. Велика модель відмінно доповнить обідню зону у вітальні чи столах, де розмістяться велика кількість людей. Якщо не дозволяє площа кімнати купити кухонний стіл великий, то можна віддати перевагу розкладним моделям або столам трансформерам.

 

Класифікувати кухонні столи також можна і за типом, так вони призначаються для: кухні, вітальні, бувають обідні, розкладні, стіл-книжка, дизайнерські.

 

Матеріал каркасу


Часто каркас і стільниця відрізняються за використаними матеріалами. Для виготовлення каркасу в кухонних столах використовують дерево, МДФ, ДСП, метал. Опори з натуральної деревини мають міцність і надійність, такі меблі виглядають вишукано, але дорого. Каркас із ДСП або МДФ коштує дешевше, виконані зі стружкових плит та використовуються у виготовленні бюджетних меблів. Дерев'яні меблі прикрасять класичний інтер'єр, вони вносять атмосферу тепла та затишку. Металевий каркас застосовується у виготовленні скляних столів та дерев'яних у стилі лофт.

 

Матеріал стільниць

У виготовленні стільниць виробник використовує дерево, МДФ, ДСП, скло та кераміку. Дерево застосовується в класичних моделях та сучасних у стилі лофт, модерн та прованс. МДФ та ДСП бюджетний матеріал для недорогих виробів, столи з такого матеріалу чудово доповнять будь-яку сучасну кухню. Скляна стільниця візуально збільшує місце в кімнаті, не захаращуючи приміщення. Особливо красиво виглядають круглі кухонні столи. Звичайно, скло вимагає особливого, делікатного догляду, тому для більшої практичності рекомендується використовувати стільниці із тонованого скла.


Вибір столу для кухні в першу чергу залежить від розміру приміщення, стилю інтер'єру та особистих уподобань покупця.
Вибрати стіл кухонний нескладно, головне визначитися з параметрами та відвідати інтернет-магазин якісних меблів Стіл та Стілець.