запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Спортивне харчування в Києві: поради щодо вибору інтернет-магазину

Сьогодні саме поняття інтернет-магазину міцно увійшло у життя кожної людини, поступово замінюючи реальні торгові місця. Незважаючи на це, багато потенційних покупців спортивного харчування мають деякі труднощі у виборі відповідного місця для покупки харчових добавок. Мета цієї статті - розповісти про ключові нюанси, які дозволять безпомилково вибрати відповідний інтернет-магазин та заощадити на покупці.

Що таке спортивне харчування

Почати потрібно з того, що спортивне харчування призначене для атлетів, які ведуть активну тренувальну діяльність та бажають підтримати свій організм в умовах постійних фізичних навантажень. Залежно від речовин, що містяться, спортивні добавки можуть поставлятися у вигляді порошку, таблеток або капсул. У будь-якому випадку, виробники завжди дбають про збереження своєї продукції, передбачаючи надійні упаковки, покликані обмежити контакт препаратів із навколишнім середовищем.

Внаслідок цього можна зробити висновок, що різні спортивні препарати непогано переносять доставку за допомогою поштових сервісів. За рахунок правильної упаковки вони зберігають свої властивості, а це найголовніше.


Насамперед, купуючи в інтернеті завжди можна ознайомитися з повним асортиментом представленої продукції, тоді як у звичайних магазинах доводиться задовольнятися лише неінформативною вітриною. Також варто відзначити прискорений пошук та вибір відповідної позиції, адже завжди можна відштовхнутися від ключового слова, виробника тощо.

Додатково скасуємо, що вартість спорту на інтернет-майданчиках завжди нижча, ніж у звичних магазинах. Це обумовлено безліччю факторів, але всі вони дозволяють покупцеві отримати значний зиск.

5 порад про те, як вибрати інтернет-магазин

Якщо ви все-таки вирішили купити спортивне харчування у Києві, а не у звичайних магазинах, то експерти рекомендують звернути увагу на такі фактори:

  • Термін роботи доменного імені. Щоб дізнатися дату реєстрації інтернет-магазину потрібно додати домен на imena.ua/domains/whois, так ви зможете перевірити слова продавця про термін роботи сайту. Наприклад, на сайті protein-max.com.ua вказано, що інтернет-магазин працює з 2012 року. І якщо додати домен, це буде правдою.

  • Наявність відгуків. Завжди вивчайте відгуки як про продукт, так і про роботу сайту. Одним із прикладів - відгуки на Google та Яндекс картах.

  • Способи доставки. Найчастіше надаються послуги з доставки за допомогою кур'єрської служби та Нової Пошти. Це дозволяє здійснювати платежі за фактом здійснення доставки (накладений платіж).
  • Цінова політика. Звичайно, варто віддавати перевагу магазинам із середніми цінами на продукцію. Для порівняння ви можете додати запит до Google - "протеїн WPC 80 Milkiland Ostrowia Київ" і порівняти ціни на сайтах, але перегляньте краще топ-20 сайтів. Це займе у вас лише кілька хвилин.

  • Акційні пропозиції та накопичувальні знижки. Це дозволить заощаджувати на товарах, за умови, що ви активний покупець. А наявність таких умов показує, що інтернет-магазин зацікавлений у тому, щоб залучати постійних клієнтів, створюючи найкращі умови. Наприклад, сайт protein-max.com.ua дає накопичувальні знижки від 2% до 4%.


Дотримуючись усіх цих умов, дозволить зберегти якусь кількість грошей і не стати жертвою контрафактної, або ж неякісної продукції. Ретельно вивчайте всю доступну інформацію про інтернет-магазин перед тим, як купити спортивне харчування.