запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Навіщо гравцеві футбольна форма?

Футбольна форма необхідна не лише професійним футболістам. Любителям пограти у футбол у вільний час теж слід придбати комплект ігрового одягу. Адже її головне призначення не лише забезпечити спортсменові гармонійний зовнішній вигляд. Вона гарантує футболістові комфорт та безпеку під час гри.

 

Питання комфортабельності дуже важливе для футболіста. Під час гри йому доводиться довго перебувати у русі. Коли форма ідеально «сидить» за фігурою спортсмена та виготовлена ​​з якісного матеріалу, футболіст отримує максимальне задоволення від ігрового процесу. Легкий та вільний ігровий одяг сприяє відмінному самопочуттю гравця під час тривалого тренування.

 

Стандартна форма складається з футболки, шортів і гетр. Потрібно, щоб усі елементи комплекту підходили футболістові за розміром. Вона повинна бути трохи вільного крою, щоб не обмежувати рухів гравця. Це стосується верхньої та нижньої частини комплекту. Форма, яка впритул на спортсмені лише викликає дискомфортні відчуття та натре в місцях частого контакту з тілом.

 

Раніше під час пошиття футбольної форми використовувалася бавовна. Саме цей матеріал широко використовувався у виробництві. Не дивно, адже він вважався найкращим варіантом для пошиття футбольної форми: матеріал зручний, приємний до тіла, а вартість комплекту низька. Але головний мінус бавовняної тканини – ndash; вона швидко промокає і повільно сохне.

 

Сучасна форма виготовляється з якісного поліестеру. Тканина чудово справляється з виведенням зайвої вологи. При цьому комплект швидко висихає. Мікроотвори, які виникають після спеціального переплетення ниток, гарантують відмінний повітрообмін. Таким чином футболіст почувається комфортно навіть після двогодинного тренування.

 

Щоб уникнути забитих місць, футболісти використовують додаткові кошти. У процесі гри футболіст ризикує одержати сильний удар по нозі. Призначення гетр у захисті ніг футболіста. Вони потрібні для того, щоб запобігти розтягуванню м'язів. Тому важливо, щоб вони були міцними. Крім того, гетри потрібні для надійної фіксації щитків, які також потрібні для безпеки футболіста.

 

Матеріал футбольної форми повинен витримувати багаторазові падіння та інтенсивні рухи футболіста. Якщо тканина комплекту міцна, вона прослужить йому не один сезон. Інтернет-магазин Playfootball пропонує великий вибір форми топ-якості за прийнятною ціною. Ви можете бути впевнені як форма, тому що каталог https://playfootball.com.ua/futbolnaia-forma29 пропонує одяг відомих торгових марок Nike, Adidas, Joma.

 

Якщо футболіст піклується про свій комфорт під час гри, не варто відкладати покупку футбольної форми. Вибір футболки і шорт не займе багато часу, якщо знати головні вимоги до ігрового одягу. Але часом не тільки від матеріалу комплекту залежить, як довго ви зможете грати в ньому. Правильний догляд за формою, який полягає у дотриманні вказаних на ярлику рекомендацій, допоможе зберегти комплект.