запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Як створювався квадрокоптер RYZE Tello і що з цього вийшло

Сьогодні важко здивувати когось новинками, але творцям квадрокоптера RYZE Tello вдалося це зробити. Мінікоптер став плодом спільної роботи одразу трьох компаній: основного розробника моделі Ryze Technology, провідного виробника споживчої безпілотної техніки DJI Innovations та знаменитої корпорації Intel.

 

 

Ryze Tech стали авторами основної концепції новинки, DJI надали апробовані технологічні рішення, а Intel – потужний 14-ядерний процесор. В результаті вийшов дуже незвичайний квадрокоптер, що позиціонується як низькобюджетна модель для початкового рівня або навіть просто іграшка. Однак при мінімальній ціні та мініатюрних розмірах апарат відрізняється низкою характеристик, скоріше придатних для більш дорогих безпілотників.

 

Ryze Tello – ідеальний варіант для навчання пілотування квадрокоптерами. Безпілотник вагою всього 80 г дуже простий в управлінні, абсолютно безпечний і при цьому оснащений найсучаснішою начинкою. Пілотування дроном RYZE Tello принесе справжнє задоволення дорослим та дітям, а можливості програмування дозволяють створювати власні програми.

 

Переваги Ryze Tello

 

Незважаючи на яскраво виражену бюджетність, коптеру RYZE Tello (http://goprocam.com.ua/kvadrokoptery-dji/kvadrokoptery/ryze-tello/ ) властиві властивості багатьох просунутих і досить дорогих моделей. Перелічимо основні особливості новинки:

  • Ціна. Купити Ryze Tello в КНР можна лише за $99. Чудова ціна для оригінального подарунка!

  • Мініатюрні розміри та вага. Коптер напрочуд легкий, він важить всього 80 г.

  • Простота керування. Пілотувати дроном легко навчиться навіть дитина. Все дуже просто та інтуїтивно зрозуміло.

  • Безпека. Коптер оснащений спеціальними системами та програмами, що забезпечують безпеку польоту та посадки.

  • Автономність. Апарат стабілізує свій політ та може самостійно приземлятися, у т.ч. автоматично повертатись із посадкою на долоню.

  • Функціональні можливості. За такої низької ціни RYZE Tello оснащено сучасним обладнанням від лідера галузі DJI.

  • Камера. Апаратура та програмне забезпечення коптера забезпечує високу якість зйомки.

  • Додаткові можливості. Підключення шолома віртуальної реальності гарантує незабутні відчуття. Коптер сумісний із дистанційними ПУ.

  • Користувачі можуть створювати власні програми за допомогою програмного забезпечення, що поставляється.

 

Низька ціна, простота, безпека та високі функціональні можливості — ось головні особливості нового бюджетного квадрокоптера.

 

Керування

 

Керувати коптером дуже легко, з цим впорається будь-яка дитина. На смартфон встановлюється спеціальна програма, що дозволяє здійснювати пілотування. Передбачена можливість використання дистанційних пультів. Якщо вам незвично керувати дроном за допомогою смартфона, ви можете підключити до нього ПДК.

 

Ще більші можливості надає керування міні коптером з використанням шолома віртуальної реальності. З його допомогою ви отримаєте відчуття польоту, що абсолютно непередаване.

 

Запускати дрон дуже просто — достатньо підкинути його у повітря. Спеціальний режим посадки на долоню зробити керування ще більш простим та безпечним. Втім, про безпеку скажемо окремо. Тут розробники попрацювали особливо продуктивно.

 

Безпека

 

При такій невеликій величині та невисокій ціні RYZE Tello відрізняється дуже просунутими характеристиками. Серед них — наявність сучасних систем безпеки. Перерахуємо основні можливості коптера у цій сфері:

  • Система оповіщення про заряд батареї. Пристрій повідомить вас про розряджання акумулятора, щоб ви змогли вчасно посадити апарат.

  • Система безпечної посадки. При необхідності дрон виконає посадку самостійно.

  • Система візуального контролю. Міні Коптер оснащений датчиками, які допомагають йому орієнтуватися, уникаючи перешкод. При автоматичному висадженні ця система допоможе приземлитися.

  • Висока автономність. Дрон оснащений системою стабілізації, що робить політ стійким та безпечним.

  • Захист пропелерів. Комплект поставки включає спеціальні захисні скоби, які оберігають гвинти квадрокоптера від пошкодження під час зіткнення з перешкодами.

  • Безпека керування. Коптер оснащений двома антенами, що забезпечує постійне безперебійне керування апаратом.

 

Камера та відеозйомка

 

Мініатюрна вбудована камера роздільною здатністю 5 Мп забезпечує високу якість зйомки за рахунок використання потужного графічного процесора. 14-ядерний процесор Intel гарантує максимально швидку обробку сигналів. Додатковий плюс — наявність електронного стабілізатора зображення та технології EZ SHOTS, що дозволяє записувати відео у спеціальних режимах.

 

Начинка від DJI

 

Мініатюрний безпілотник оснащений найсучаснішим обладнанням, яке використовується на провідних моделях компанії DJI. Спочатку цю модель у пресі навіть називали DJI Tello. Це вкотре свідчить про якість і високі можливості міні коптера.

 

Програмування

 

Коптер оснащений ще й можливостями програмування. Ви можете самостійно створювати зручні для себе програми на мові Scratch. Принцип написання програм, що управляють, дуже простий і доступний навіть для дітей.

 

Висновок

 

Мінікоптер Ryze Tello можна визнати найбільш оптимальним вибором для пілотів-початківців. Низька ціна, легкість управління та безпека поєднуються з хорошими функціональними можливостями. Використання сучасних технологій забезпечує високу надійність, автономність та відмінну якість відеозйомки.