запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Думка експертів: який пилосос кращий

Виконати прибирання будинку без пилососа неможливо. Хороший і правильно підібраний апарат здатний прибрати максимально швидко та якісно, ​​при цьому не дратуючи користувачів сильним шумом. Головне в такому приладі - це якість матеріалів, з яких виготовлені всі елементи. Сучасний ринок надає покупцям величезний асортимент пилососів різних марок, моделей та різної цінової категорії.

 

Які пилососи мають особливий попит

 

При покупці такого апарату, кожен користувач розраховує на його якісну та ефективну роботу. І тому багато покупців в першу чергу звертають свою увагу на потужність приладу. Але, як запевняють експерти в цій галузі, потужність не вважається вирішальним фактором при ефективній. очищення поверхні. На ефективність роботи впливає динамічне опрацювання конструкції внутрішньої поверхні насадки, а також тип пилозбірника. Щодо останнього чинника, то ринок може запропонувати пилососи з таким типом пилозбірника:

 

  • З аквафільтром - такий апарат забезпечує кращий ступінь очищення, адже пил, що потрапляє у фільтр, відразу ж змішується з водою. Але, купуючи таку модель, кожен споживач повинен розуміти, що доведеться регулярно змінювати ці елементи. Якісні фільтри для пилососів. можна придбати в інтернет магазині Ізіфікс, де пропонується великий вибір комплектуючих.

  • З мішком - дані моделі найпоширеніші та відрізняються доступною ціною. Пил у такому пристрої збирається у паперовий або тканинний мішок. Звичайно, певний час такі комплектуючі доведеться міняти. Але контакт з пилом абсолютно відсутній.

  • З контейнером - у такому приладі пил накопичується у певну ємність, яку потрібно іноді спустошувати. Через це контакту з частинками пилу не уникнути. Але перевагою такого апарату є ефективність прибирання, яка не залежить від ступеня завантаженості контейнера, як у моделей із мішками.


Який краще придбати пилосос за типом покриття для підлоги

 

Купаючи пилосос, кожен користувач обов'язково повинен звернути увагу на те, яке покриття для підлоги використане в будинку. Для того, щоб правильно підібрати апарат, йому необхідно переглянути технічну характеристику пристрою. А саме потужність всмоктування, яку не потрібно плутати із потужністю споживання.

 

Експерти запевняють, що для збирання ламінату, паркету, плитки, лінолеуму відмінно підійде прилад з потужністю 350 аВт. Для будинку, де як покриття використано довговорсовий килим, рекомендується придбати пилосос з потужністю 400-450 аВт. Для очищення килима також чудово підходить турбощітка.