запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Вентиляція - гідна альтернатива кондиціонерам

У будинках з великою площею та безліччю приміщень вентиляція є найкращим способом очищати повітря. Використання нових технологій роблять обладнання більш продуктивним. А використання наукових здобутків дозволили розширити можливості систем. І сьогодні вони стали серйозним конкурентом для кондиціонерів.

 

< /p>


Переваги вентилювання

 

Постійне оновлення повітря потребує об'єктів, в яких постійно перебуває велика кількість людей або ведеться робота, що поглинає кисень. Це:

 

  • виробничі приміщення, цехи, майстерні;
  • ресторани, кафе, бари;
  • спортивні зали та басейни;
  • громадські та торгові центри.

 

Великі виробники, такі як Cooper&Hunter, Mitsubishi Electric, Daikin, Fujitsu або Electrolux останнім часом розширили сферу застосування вентиляційних систем. Сьогодні пропонуються установки для заміських будинків, дач та міських квартир.

 

З основними типами вентиляційних систем можна познайомитись тут: https://www.kievkomfort.com. ua/types-ventilation/.

 

Розробники забезпечили обладнання системами, які

 

  • охолоджують або підігрівають повітря;
  • регулюють вологість;
  • очищають від дрібних твердих частинок, у тому числі пилку рослин.

Комп'ютерні системи керування включають та вимикають апаратуру в заданий час, встановлюють параметри (температуру, швидкість обертання вентилятора тощо).

 

Це зробило сучасні вентиляційні установки серйозним конкурентом для кондиціонерів.


Технології та економія

 

Популярності сприяють і розробки, що підвищують ефективність роботи та знижують витрати електроенергії, що споживається. Одна з них – ndash; система рекуперації. Її використовують багато виробників

 

https://www.kievkomfort.com.ua /types-ventilation/pritochno-vytiazhnyye-ustanovki-rekuperatory/.

 

Рекуперація – це використання тепла, що утворюється у процесі переміщення повітряної маси. Суть методу в наступному: тепле повітря, що виводиться з системи, нагріває вхідне, холодніше. Залежно від величини теплопередачі вдається майже вдвічі скоротити витрати електрики.

 

Рекуперація дає змогу заощаджувати не тільки на електроенергії. Тепле повітря взимку зігріває приміщення, що скорочує потреби у теплі. А влітку чисте та свіже повітря позбавляє необхідності включати кондиціонери.

 

Грамотно складений проект дозволить підвести вентиляцію в кожне приміщення. А правильно підібране обладнання позбавить зайвих витрат.

 

При цьому вартість проекту окупиться підвищенням продуктивності (якщо це цех) та зростанням відвідуваності (якщо це спортзал або торговий центр). Зазначимо, що демократичні ціни — Київ Комфорт пропонує тільки такі – дають можливість вибрати оптимальний набір обладнання.