запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Можливості OTT телебачення: фільми, серіали, ТВ програми

Багато користувачів переходить на OTT телебачення, суть якого полягає в доставці контенту на підключені пристрої через інтернет. Трохи переваги та особливості цієї технології.


Що таке OTT телебачення, у чому його переваги


OTT телебачення – це сервіс, для доступу до якого достатньо мати вихід до інтернету. Можливості технології можна розглянути на прикладі Світ ТБ. Це сервіс із розширеними можливостями:

  • доступ до кількох сотень телеканалів (понад 250);
  • можливість перегляду фільмів у високій якості;
  • одночасний перегляд контенту на різних пристроях.


Одна з головних переваг телебачення OTT полягає в тому, що це сервіс, що працює через інтернет, звідси спрощення багатьох процесів, наприклад, користувач може самостійно керувати тарифним планом.


Сама абревіатура розшифровується як over-the-top («поверх приставки»), тобто користувачеві не потрібно протягувати кабель і встановлювати вдома обладнання у вигляді приставок.


Для підключення до сервісу достатньо вибрати тариф та отримати код активації (вказавши номер мобільного телефону). Технологія відкриває доступ до легальних сервісів, таких як Sweet.tv.


Найбільш поява OTT – це новий етап у розвитку телебачення. Колись ми дивилися телепрограми через антену, потім перейшли на кабель. Тепер на зміну цим форматам приходить цифрове телебачення, а телевізори стають справжніми комп'ютерами з можливістю доступу до інтернету. Користувач сам вибирає, що і коли йому дивитися завдяки різноманітності доступного контенту.


Широкий функціонал, каталог фільмів та серіалів


Сервіс Sweet.tv пропонує користувачам не тільки великий вибір контенту, а й зручний функціонал:

  • Можливість керувати ефіром, ставлячи передачі чи спортивні матчі на паузу. Зручність у тому, що глядач має більше прив'язки до часу, він завжди може завершити перегляд у вільний час.
  • Доступ до контенту з різних пристроїв – суперечок між членами сім'ї про те, що дивитися – футбол чи новий серіал, більше не виникає. Технологія OTT передає контент на будь-які пристрої – телевізори, ноутбуки, телефони, планшети та ПК. Кожен дивиться те, що хочеться.
  • Відсутність прив'язки до місця – телебачення доступне в будь-якому місці (де є інтернет), достатньо увійти у профіль та дивитися ТБ-програми, фільми та серіали на дачі, в дорозі, в гостях тощо.


Крім кількох сотень каналів, глядачеві доступна велика база даних з фільмами у FullHD якості та серіалами. На сервісі є можливість вибирати картини з урахуванням жанру, а також дивитися збірки за інтересами (фільми з несподіваною розв'язкою, комедії, європейські трилери тощо).


Докладну інформацію про можливості OTT телебачення, тарифи та доступний контент читайте на сайті sweet.tv, тут же можна підключитися до сервісу.