запомните / запишите
сообщите, что вы нашли информацию
на сайте "Map.cn.ua - Карта Чернигова"

Які суші та роли найсмачніші?

Суші — найпопулярніша страва японської кухні, яка виготовляється з рису та морепродуктів. Їдять її з соєвим соусом, імбиром та васабі. У ресторані Орігамі на сайті http://origami.lviv.ua/ суші є будь-які. Неможливо визначити, які з них є найсмачніші, тому що їх існує велика кількість.

Основні різновиди:

  • Темакі. Мають конусоподібну форму. Містять норі, рис та начинку;
  • Гункани. Овальні, мають той самий набір компонентів;
  • Нігірі. Основа з рису, на якій розміщуються шматочки морепродуктів
  • Макі. Рис та різноманітні добавки, які завернуті у лист норі.


Останні поділяються на: Хосомакі — монорол з трьох компонентів, Урамакі — рол, який вивернутий рисом назовні та Футомакі — крупні роли з комбінованою начинкою. Доставка суші у Львові кур’єрами ресторану Орігамі здійснюється за телефоном чи через сайт. Дивлячись на усю цю різноманітність форм і смаків одразу виникає питання: «чому саме віддати перевагу?».


ТОП


Origami підготували для вас топ найкращих страв:

  1. По всьому світу найбільшим попитом користуються роли Каліфорнія та Філадельфія. Їх люблять за геніальну компоновку інгредієнтів, поживність та ніжний смак. У ресторані Орігамі представлено декілька типів: Каліфорнія Сяке, Магуро, Кунсей, Ебі, Коі та Ікура. Філадельфія має такі різновиди: з огірком, лососем, авокадо та ще багато іншого.
  2. За першим місцем розташувались роли Унагі. Основним інгредієнтом є копчений вугор. Існує достатньо багато типів цієї страви. Ці роли не тільки мають дуже приємний смак, а й містять багато корисних речовин для зміцнення вашого здоров’я.
  3. А ось Нігірі Сяке — це класичні суші без усіляких смакових добавок, котрі будуть до вподоби будь-якому гурману. Сяке — це певним чином зварений рис, на який зверху кладеться шматочок свіжішого лосося. Японські традиційні рецепти пропонують використовувати саме сирого. Сяке береться паличками і ледь-ледь з краю обмочується у соєвому соусі.
  4. Гурмани, які набрались опиту у поїданні ролів, віддають перевагу багатокомпонентним виробам. Кухарі постійно створюють нові рецепти ролів, тому завжди можна розраховувати отримати нові оригінальні поєднання. Великою популярністю сьогодні користуються роли з авокадо: Фелікс Хатате, Маме Ебі, Хото Унагі — рол може містити один з варіантів: вугор, лосось чи креветка. Авокадо трохи перекриє основний смак, в той же час підкреслить його своєю м’ягкістью.
  5. На останньому місці знаходиться монорол Хосомакі. Він підходить в якості закуски. До його складу входить, окрім норі та рису, лише один з класичних інгредієнтів.


Сети

Також незабудьте подивитись, які сети є в наявності. Присутні особливо вигідні та незвичні пропозиції, наприклад, сет з вагою більше ніж півтора кілограми, який містить багато різновидів ролів. На сайті містяться варіанти з різною компоновкою, цінами та вагою. Кожен знайде те, що йому сподобається.


Доставка від ресторану Орігамі

Суші — це джерело величезної кількості вітамінів, вуглеводів, жирів та білків. Вони допоможуть наїстися досхочу великому чоловіку, поласувати дитині та не втратити фігуру жінці, яка рахує калорії. Сучасні кухарі продовжують експериментувати та вражати любителів японської кухні новими шедеврами. У вас з’явився шанс спробувати найкращі суші, які створені зі свіжих продуктів та мають невисоку ціну. Замовити суші в Орігамі можна, тільки якщо ви живете у Львові.

Кухарі починають виконувати замовлення тільки тоді, коли вони його отримала. Страви у ресторані не робляться про запас і не зберігаються. Все свіже, не підсохле і не обвітрене. Наші кухарі та кур’єри протягом години з моменту замовлення зроблять свою справу, щоб ви мали можливість насолоджуватись смачними та поживними японськими стравами у себе вдома чи на роботі. Якщо ви живете у віддалених районах, то можливо необхідно буде зачекати трохи більше. Наша служба доставки має спеціальні пакунки, які зберігають тепло, тому наші клієнти отримають максимально свіжі страви. Скористайтесь посиланням origami.lviv.ua та скуштуйте найсмачніші суші у Львові. Якщо у вас є якісь питання — звертайтесь, ми вам допоможемо.

Mafia UA