запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Зима 2019-2020: вибираємо пуховик для холодів

Жіночий пуховик


Найкращий спосіб пережити зиму з комфортом — придбати зручний пуховик. Хороший пуховик не лише врятує від морозів та збереже тепло, а й допоможе виглядати стильно. Кожен сезон дизайнери пропонують нові і нові варіанти модні моделі. Подивимося, які тренди будуть у ході у сезоні осінь-зима 2019-2020. 


Яскравість — запорука успіху


Пережити сірість та темряву осінньо-зимового сезону буває дуже нелегко. Дизайнери усвідомлюють цю проблему та традиційно розбавляють свої колекції яскравими кольорами. Цього сезону творці взяли на озброєння всілякі кольори. Так, Balenciaga представили стьобані пальто-халати ніжного м'ятного кольору, а Chanel – яскраво-рожеву модель із елегантним поясом на талії. Модні критики особливу увагу приділили величезному фіолетовому жіночому пуховику від Dries Van Noten. Така модель відмінно підійде дівчатам, які віддають перевагу комфорту та затишку


Металевий блиск


Цього сезону на подіум знову повернувся металевий блиск золота, срібла та бронзи. Особливої ​​уваги заслужили довгі пуховики-ковдри Off-White та дуті стьобані моделі IENKI IENKI. У таких пуховиках можна однаково комфортно гуляти містом у снігопад та виїжджати на тривалі прогулянки на природі.


Пухові пальта


Цієї зими не забули дизайнери і про дівчат, які віддають перевагу класичним силуетам і акуратному крію. Модні будинки пропонують їм утеплені пальта, які виглядають як великі пухові ковдри з поясом на талії. У цій категорії відзначилися Salvatore Ferragamo, які об'єднали в одній моделі шкіряні матеріали та силует класичного пальта, Balenciaga – з їх стьобаним пальтом, а також Gabriela Hearst, що представили незвичайну модель-трансформер. Новачок на ринку цього року — український бренд MOON GOOSE, який представив об'єднану пухову основу з кроєм класичного тренчу.


Об'ємні коміри


Елемент, який вже не перший сезон не сходить з модних подіумів різних дизайнерів. У сезоні 2019-2020 багато хто пропонує комбінувати жіночні спідниці з об'ємними короткими пуховиками з асиметричними комірами. Givenchy та Emporio Armani пропонують чудовий приклад такого поєднання.


Алюзія на шкіру


Взимку дизайнери продовжують згадувати моду 1990-х років. У пуховиках своє відображення вона знайшла у матеріалах, що імітують шкіру. Цієї зими її пофарбували у яскраві кольори та використовували будь-які фасони, тому всі любителі шкіряних виробів зможуть підібрати собі максимально комфортний пуховик.


Купити брендовий жіночий пуховик в Україні можна на сайті великого інтернет-магазину Studio Fashion — https://www.studio-fashion.com/. Магазин співпрацює з десятками світових брендів, тому представляє широкий асортимент різного одягу. Це означає, що кожен знайде пуховик на смак. Але якщо потрібної вам моделі все ж таки немає в наявності, ви завжди можете оформити попереднє замовлення і співробітники магазину протягом декількох днів доставлять річ на вашу адресу.